Din passion leder dig alltid rätt.

När du gör dina val i livet baserat på din passion kommer du alltid att röra dig i rätt riktning. Du vet den känslan när du känner dig magisk och så jäkla fantastisk? Det är då du lever med din passion. Den hjälper dig att veta vad du ska säga ja eller nej till.

Bara för att du är briljant på nåt så innebär det inte att du ska göra det. Kanske är du fantastisk på att leda andra människor och få dem att jobba bra ihop men du tycker det är så tråkigt och det bara tar din energi. Då är det dags att använda de färdigheterna till något annat. Det är förmågor som du har tränat dig på att vara bra på. Anledningen till att du gjort det behöver inte vara själens längtan.

Om du inte tycker att det är kul att baka bullar så gör det inte. Du kan vara världens bästa mamma ändå. Sluta upp med att planera fem år framåt om du älskar att tänka kortsiktigt och följa flödet. Sluta göra saker för att det ska se ut på ett visst sätt eller för att passa in. Det är inte du. Du längtar efter ett liv med passion och kreativitet. Det är jag säker på!

Tre kraftfulla frågor som hjälper dig att ta reda på din passion.

1. När känner du dig magisk och fantastisk?

2. Vilka aktiviteter får dig att känna dig bättre än förut?

3. Vad tycker du är så roligt och kommer så lätt till dig att du ger bort det med glädje?

Sätt dig ner och verkligen ta dig tid att känna efter vad som kommer till dig. Låt det sjunka in. Blunda. Andas. Hur känns det?

Vill du tillsammans med mig ta fram din kreativitet och leva ett liv med glädje och passion? Det skulle vara superkul att vara med dig på den resan! Du behöver  verkligen vara beredd på att lägga tid på din egen utveckling. Inget halvhjärtat utan du är redo att ta klivet in i ditt kreativa drömliv! Känns det rätt för dig så är du varmt välkommen att höra av dig till mig så tar vi det vidare.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *