13 saker du inte visste om mig.

Vi har alla våra unika egenheter som gör oss till den vi är. Jag vill dela med mig av några av mina till dig. Känner du dig bekväm så dela gärna några av dina i kommentaren i bloggen. Det skulle göra mig så glad!!

 1. Jag äter ofta middag i förkläde för jag glömmer att ta av det.
 2. Jag har en ofullständig utbildning i “Hälsovetenskapliga programmet med inriktning biovetenskap”
 3. Jag har 58,5 poäng i psykologi. Glömt att komplettera de sista 1,5p…
 4. Jag gråter ofta. Glädje, ilska eller när något gör mig ledsen.
 5. Det händer att jag får tvätta om en maskin för att jag glömt den där för länge så den luktar illa.
 6. Jag kan bli galet lyrisk när jag hittar den perfekt mogna avokadon.
 7. Jag tycker inte om när jag blir tillsagd att göra något på ett speciellt sätt. Jag vill göra det på mitt. Blir lite motvals…
 8. Ville ta mitt liv i tonåren. Mådde apdåligt under en tid.
 9. Jag har blivit uppsagd från två jobb jag inte ens sökt och som jag ändå jobbade kvar på i över sju år vardera. Galet!
 10. Ett av mina kraftdjur är vesslan. Den har många magiska egenskaper.
 11. Jag är svag för när min man kysser mig i nacken och på pannan.
 12. Jag blir en riktig surtant om jag inte får tillräckligt med ensamtid.
 13. Jag ÄLSKAR när mina läsare tar sig tid att kommentera i min blogg. 🙂

Om man kan vara andlig och fortfarande svära som en borstbindare? Absolut. Det ena utesluter inte det andra. Jag är mångkreativ och delar alla mina sidor på mitt sätt. Jag låter ingen säga åt mig hur jag ska vara eller hur mitt kreativa uttryck ska se ut.

Det får mig att tänka…. Kanske det finns några som ännu inte känner sig stadiga att stå kvar i sitt uttryck och behöver en coach/mentor eller kalla det vad du vill. Titlar känns inte särskilt viktiga för mig. Alla behöver olika verktyg för att växa in sig i sin kostym. Känns det som något du behöver? Hör av dig. Jag ser fram emot att följa dig i din kreativa/andliga/personliga utveckling. Du är värd allt du drömmer om. Så du vet… <3

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *