Ibland krävs det en portion flummighet för att komma till klarhet

Det finns alla möjliga sorters coacher överallt och jag förstår att det känns flummigt och lite lulligt att anlita en som mig. Kreativitetscoach, vad är det? Jag är annat än flummig. Eller jo, ibland när det behövs.. Hihi! Ibland krävs det lite flum för att komma till klarhet.

Jag fick mejl från fyra kvinnor som undrade ungefär samma sak efter mitt senaste nyhetsbrev. Hur går det egentligen till att få coachning av mig? Mycket bra fråga och jag har inget klockrent svar. Det beror helt och hållet på vad klienten har för mål. Det kan handla om allt från att förändra sin jobbsituation till att nå ut som företagare. Alla behöver sitt unika sätt för att komma till klarhet. Jag brukar varva övningar, frågor med samtal.

Jag vet att man ska nischa sig för att nå ut men jag vill inte. Älskar att göra lite av allt i en härlig blandning. Det ger mig energi.

Att lägga pengar på sig själv kan kännas obekvämt. Ofta när behovet verkligen finns så känner man sig inte tillräckligt viktig för att göra det.

“Jag har det ju ganska bra.”

“Jag vet ju vad som förväntas av mig.”

“Jag vantrivs ju inte varje dag.”

“Min tid kommer.”

Vad kan skillnaden egentligen bli av att få lite coachning? Jag är beredd att säga att det kan vända upp och ner på ditt liv. Jag är ett levande bevis.

Det hade varit så mycket enklare att få svaren serverade till sig men det är inte så det funkar. Alla svaren finns inom dig, du har inte ställt dig de rätta frågorna än. Det är där jag kommer in. Simsallabim

Tillsammans går vi in i en bubbla där allt får finnas. Alla dina känslor är välkomna!

Jag förstår att det kan vara en ovanlig arena. En plats där du aldrig befunnit dig.

För mig finns det inga dåliga känslor. De finns där för att du behöver dem.

Att hitta svaret och kraften i dem är otroligt befriAnde.

När du köper coachning av mig får du:

All kunskap från alla böcker jag läst. (Jag älskar böcker!!)

Alla timmar jag lagt på att studera och utbilda mig.

Alla min tid jag lagt på att lyssna på experter och mentorer.

Alla mina misstag som har blivit mina livserfarenheter.

All min investering i min personliga utveckling.

“Fråga dig inte vad det kostar att ändras eller att investera i dig.

Fråga dig istället vad det kostar att inte ändras och investera i dig.”

Jag väcker liv i min coachning igen. Igår fick jag en härlig återblick på Facebook då det var sista sessionen med en härlig kvinna. När jag frågade henne vad hon tog med sig från sessionen så svarade hon;- MAGI

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *