Kreativ visualisering är ett underbart sätt att skapa ditt drömliv på.

Bakom varje ny idé som jag skapar finns det ett högre syfte. Det kan låta konstigt för en del och självklart för andra. Alla idéer som jag sjösätter bygger på att när jag lämnar denna jord så har jag gjort ett kärleksfullt avtryck.

Jag vill skapa ringar på vattnet. Jag vill att du ska minnas mig. Jag vill att man säger snälla saker om mig bakom min rygg. Nej, jag är inte för alla. Alla förstår inte mig. Jag förstår inte alla. De som är menade att dras till mig kommer. Det vet jag.

Denna Facebook-kurs ska få ett nytt utseende. Jag har inte bestämt mig för om den ska förvandlas till en mejl-kurs eller om jag ska göra det där stora jobbet och lägga upp den på en egen plattform. Förmodligen blir det en mejl-kurs innan jag ger mig på det där stora jobbet…

Syftet med Kreativ visualisering är att:

 • Återföra dig till källan av kreativitet. {Magisk plats}
 • Expandera fantasin. {Många har tappat bort den förmågan}
 • Realisera dina drömmar. {Du behöver ta reda på vad de innehåller}
 • Bryta negativa livsföreställningar. {Alla har dem}
 • Bli medveten om din kraft att skapa ditt drömliv. {Du har den. Jag vet}
 • Leva ditt liv i samklang med din intuition. {Ett härligt flow}
 • Få tillgång till livets naturliga överflöd. {Är det inte underbart?}

De flesta av oss försöker leva sitt liv baklänges. 
Man vill HA mer pengar för att kunna GÖRA mer av det man vill så att man kan VARA lyckligare. Istället behöver du VARA den du verkligen är för att sedan GÖRA det du behöver göra och till slut få och HA det du önskar. {läs gärna om de två meningarna flera gånger}

“Kreativ visualisering” handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Jag tar hjälp av boken med samma namn och lägger på en TWIST. Jag gör det på mitt sätt och med mitt uttryck. Den kommer bland annat att innehålla:

 • De fyra grundstegen för kreativ visualisering
 • 7 viktiga saker att komma ihåg för att affirmationer ska fungera
 • 11 meditationer
 • 11 övningar för att höja sin kreativitet
 • 9 metoder att använda sina affirmationer på
 • 30 reflekterande frågor
 • 30 affirmationer

-Jag vill göra dig medveten om din egen kraft.

-Du skapar din egen verklighet.

-Jag vill bjuda in dig till lekfullhet.

-Jag visar dig dörren och du väljer själv att kliva in.

-Du är inget offer.

Nu har jag bestämt att det bli en mejlkurs och den börjar på min födelsedag den 23 november. Ja, jag är skytt och jag känner verkligen igen mig i att vara den konstanta sökaren. Älskar att lära mig nytt och skapa nytt…..

Kostnad? Det som kom till mig i meditation var 1234 kronor. Velar till 555 kronor. Läser om andras kurser som innehåller så mycket mindre men kostar så mycket mer…. Kommentera i bloggen och jag berättar mer om fortsättningen.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *