Tänk om allt hon sa var sant…

Jag fick ett mejl från en okänd kvinna. Hon berättade att hon följt mig under en lång tid. Deltagit i mina kurser, fått mina nyhetsbrev men inte varit aktiv med att kommentera. Hon kände sig inte bekväm med det för hon ville inte blotta sina känslor för okända människor. Tänk om de skulle tycka att hon var konstig. Hon hade ingen tro alls på sig själv. Noll.

Hon skrev också att jag hade förändrat hennes liv. Efter första omgången av “23 dagar av tacksamhet med en twist” så vågade hon tycka om sin egen spegelbild. Hon har varit med 2 omgångar till och för varje gång hittade hon nya sidor hos sig själv som hon tyckte mer och mer om.

Jag blev så otroligt rörd. Så tacksam över att jag själv valde att kliva ut från min egen komfortzon och skapa detta. Det som började med 4 videos och en tacksamhetstråd varje kväll under de här dagarna. Nu har jag utvecklat det till nästan dagliga videos, övningar, reflektioner och såklart tacksamhetstråd. Den är superviktig! Att varje dag känna tacksamhet för sig själv på tre olika sätt.

Hon berättade vidare att jag var en stor inspirationskälla för henne och när hon kände att hon behövde lyfta upp sig så scrollade hon mitt instagramkonto eller min blogg.

Jag läser överallt att man ska ha en strategi, planera sina inlägg och att ha ett snyggt instagram-konto. Nej, det är inte så jag funkar. Jag kan känna mig låg och djup en fredag när alla andra delar med sig av peppande inlägg. Jag har slutat att fejka hur jag känner mig. Jag fortsätter att vara jag. Omfamnar min spretighet. Den är jag.

Tänk om det finns fler som tänker som denna härliga kvinna men som inte har berättat det för mig… Ibland kan jag känna att det jag gör inte är så viktigt eller värdefullt men när jag får en sån här härlig bekräftelse så vet jag att jag är på rätt väg. Jag fortsätter. Jag blir också ännu mer medveten om att säga de komplimanger som jag tänker. Säga de högt. Alltid.

På min födelsedag 23 november så lanserar jag min kurs “Kreativ visualisering”. Den handlar om att bli medveten om sina egna tankar, ändra de som inte längre behövs, skapa rörelse mot det man vill ha {man behöver såklart först veta vad det är}. Ett superbra sätt att avsluta 2021 och manifestera det 2022 som du drömmer om. På riktigt. {är du redan med i min FB-grupp Cozy & Creative with Christine så drar jag av 679 kronor}

Allt kommer att hända i din mejl och du har min fulla support hela vägen. Jag skapar även en FB-grupp där vi kan fråga och reflektera över saker som dyker upp.

Du är välkommen att skriva vad som än dyker upp inom dig till mig under kursens gång och du får genast feedback från mig. Jag är bara ett mejl ifrån dig. Är du intresserad? Är det hög tid för dig att skapa det livet som du är menad att leva?

Kostnad? 1234 kronor. {1234-679=555}

När kör vi igång? 23 november

Hur länge vara den? 35 dagar. När den är över får du behålla allt innehåll.

Betalning? Swish till 0704-968914. Har du inte swish, kontakta mig så löser vi det.

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget. Det gör mig så glad!

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du boka in en coachsession med mig till ett grymt bra pris? Igår hade jag en session med en underbar kvinna och vi tappade tid och rum. 30 minuter blev plötsligt 60 minuter. Superhärligt!

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *