Att tappa bort sig själv för att passa in gör alla till förlorare.

Jag hör från så många håll att fasaden utåt är så viktig. Man tycker att det är viktigare att man uppfattas på ett bra sätt från omgivningen än att alla faktiskt mår bra i familjen. Det är ju inte särskilt många som vill skylta med sin “smutstvätt”.

De flesta gör det. Anpassar sig för att inte stöta sig för mycket med andra människor. Gör vad de kan för att passa in. Det är en överlevnadsinstinkt. Stöts man bort från flocken är risken att man inte klarar sig.

Kompromissar med sin inre starka röst för att bli älskad och accepterad. För varje kompromiss blir unikheten i dig mindre. Det handlar inte längre om att överleva. Du har kommit mycket längre än så. Det handlar om steget ovanför självförverkligande. Där finns LifeSpiderSystem (vill du veta mer, hör av dig).

När du fortfarande kompromissar kan du inte ännu kan uppleva riktig kärlek, glädje och acceptans. Du behöver vara autentisk innan du kan känna det på riktigt. Det är det livet handlar om. Att sätta ditt unika fotspår på jorden. Att visa alla färger som finns inom dig. Göra skillnad i världen.

Vem vinner egentligen på att du håller dig tillbaka?

Ingen. Inte en enda person.

Du kommer längre och längre bort från dig själv och känner dig mer vilse för varje dag som går.

Dina nära, kära, vänner och kolleger får inte lära känna den underbara människa som du är under alla lager.

Låt fasaden sakta vittra sönder och visa dig med alla dina nyanser. Är du redo att sätta ditt unika fotspår?

Christine

-Coach och idékratör

Imorgon {eller idag beroende på när du läser detta} delar jag en video i min betalgrupp “Cozy & Creative with Christine” där jag pratar om att vi blir/gör det som förväntas av oss för att vi inte vill bli utkastade från flocken. Vi vill bli älskade. Men det gör också att vi blir den som andra vill att vi ska bli istället för vad vi själva drömmer om.

Gå med i gruppen om du vill veta mer. Den kostar 123 kronor i månaden. Många glömmer det och ansöker om att gå med ändå. Vill du ha min fulla support så ska du veta att den är värdefull för mig. Swish till 0704-968914.

KRAM Christine

One thought on “Att tappa bort sig själv för att passa in gör alla till förlorare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *