Det är helt okej att ombestämma sig.

Här sitter jag nu vid min laptop med stor inspiration om att skapa ett värdefullt blogginlägg till dig om kreativitet. Just då bestämmer sig mina två hundar för att busa precis under mina fötter. Men det är lite så livet är. Man tänker att man vill göra en sak men så händer det något som får en att gå åt ett annat håll. Vilket blev ett helt annat inlägg. Kanske precis vad du behöver läsa just nu.

Det är helt okej att ombestämma sig.

Du ger inte upp. Du känner ett motstånd. Sluta med det du gör. När det inte känns bra i magen. Sluta. Din intuition leder dig alltid rätt. Alltid. Det är helt okej så länge att man har koll på att det inte är rädslor som står i vägen. För då snackar vi om en helt annan sak. Man hittar ursäkter för att inte göra det. Jag minns så väl när jag själv gjorde det.

Jag hade fått en fantastisk kvinna som ville vara övningsklient till mig när jag utbildade mig till självledarskapscoach. Jag var jättenervös. Hade ett samtal med henne och nästa gång det var dags så hittade jag på ursäkter. Hon blev besviken men jag kände att “vem är jag att vara coach till denna grymma kvinna”. Jag blev besviken på mig själv också men kände mig inte redo att axla rollen. Fortfarande har jag inte vågat säga det till henne. Fortfarande stolt över att just hon ville vara min övningsklient. Hon är en kvinna som jag fortfarande ser upp till idag.

Så kör inte på bara för att du har satt ett mål eller sagt till dig själv att göra det. Känns det inte bra så är det helt okej att ändra riktning. Känns det jobbigt att ta det beslutet? Boka ett kreativt samtal med mig. Jag har en förmåga att få människor att tänka nya tankar, upptäcka sina unika förmågor och helt ärligt att bara få prata om sig själv i en timme kan ge så otroligt mycket energi att fortsätta att utmana sig själv att skapa sitt kreativa drömliv.

KrAm ChRiStInE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *