Vill du väcka liv i din kreativitet tillsammans med mig?

Ikväll har jag fått meridianhealing och en energisession och det var magiskt. Budskapen jag fick till mig var klockrena. Jag vet egentligen redan allt men behöver ändå att någon säger det till mig för femtioelfte gången liksom. Ja, min kreativitet har fått stå tillbaka ännu en gång för att andra saker skulle tas om hand om först. Tråkigt. Vill att någon ska hitta mig istället för att visa upp mig. Oro och sorg i bröstet. Jo jag vet… Mycket sorg..

Mycket nya insikter. Nya tankar. Idéer. Älskart!

Jag känner att min kreativitet har fått ta ett {eller flera} steg tillbaka för en massa annat och jag vet egentligen inte varför. Jag vet att jag behöver väcka den till liv för att jag ska må bra. Är nere i en svacka och vill ta mig upp igen. Den insikten har jag fått till mig av Terese. Hon är fantastisk!

Jag behöver få in mer kreativitet och lek i mitt liv. Jag känner en längtan efter det. Så härligt att bara ge sig hän och följa sitt eget flöde. En magisk plats. Visst håller du med mig?

Jag hittade ett gammalt inlägg där jag skriver om att kreativitet är syre för själen. Det behövde jag verkligen bli påmind om ikväll. Lite kul är det att inlägg som jag skrivit glömmer jag bort att jag har gjort. Vad bra att jag hittat ett sätt att nå ut med mina tankar så att jag kan påminnas om dem..

Ännu ett annat klokt inlägg som jag gjorde i augusti 2019… 5 rädslor som kväver din kreativitet. Kanske något som du behöver läsa idag..

Ta hand om dig. Du är viktig.

Kram Christine

Vill du väcka liv i din kreativitet tillsammans med mig?

Det kan hända på många olika sätt. I min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” eller kanske på sätt som jag inte ens har tänkt på. Mastermind, gruppcoachning, kreativa samtal…. Vad vet jag. Kanske med personer som jag inte visste behöver detta. Skriv till mig. Berätta vad du behöver. Ge mig nya idéer och tankar. 2022 kommer att bli en kreativ explosion. Jag lovar! Var inte blyg. Våga. Gör. Bestäm dig för att vilja leva ett glädjefullt liv.

Det är väl inte för mycket att begära? Du förtjänar allt det du vill ha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *