En tacksamhetsmeditation till dig.

Att starta sin dag med att känna tacksamhet inför det man redan har kan göra stor skillnad på hur dagen kommer att bli. När du fokuserar på det som redan är bra gör att dina negativa tankar minskar en smula. Gör du detta varje dag så ska du se att ditt liv kommer att förändras.

Det är de där små stegen som faktiskt har större betydelse än vad vi tror. Ofta är det inte de där omvälvande sakerna i livet utan de små förändringarna som skapar ringar på vattnet. Att göra mer. Att våga mer. Saker händer. Dörrar öppnas. Modet växer.

Tacksamhetsmeditation

Den behöver inte ta mycket av din tid. Kan du avvara fem-tio minuter av din morgon?

Medan du fortfarande ligger kvar i sängen på morgonen, fokusera dina tankar på allt du är glad och tacksam för. Ibland är livet tungt. Jag vet, då kan man behöva hjälp att hitta ljuspunkterna. Tänk på saker som du ta för givet. Familj, hälsan, din kropp, vänner, att du har en bostad. Det finns otroligt många saker som vi tar för givet.

Upplev tacksamheten i HELA kroppen. Tänk att den börjar i hjärtat och sprider sig till resten av kroppen som värmande ljus.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *