Magi är inget annat än ett medvetet skifte i ditt mindset.

Jag har alltid och kommer alltid att tro på att det goda vinner. Det finns ingen annan väg. Jag har mött mörker. Varit på det djupaste djup. Varje gång har jag tagit mig upp för jag tror. Jag tror på mig själv. Jag är den som skapar mitt liv. Det är jag som väljer hur det ska se ut. Alla yttre omständigheter väljer jag att tolka utifrån det jag tidigare har upplevt.

Se till att bli magikern i ditt liv.
Möjligheterna är oändliga. Du har alla svaren. De finns där inom dig. Att plocka fram dem kan vara lite trickigt. {jag vet} Men det är så värt det!


De största ögonblicken i världen är de där gångerna när du genomför din idé som du verkligen tror på och känner dig fri.


Fri att göra det som många drömmer om att våga göra. Fri att vara dig själv. Fri att skapa ditt kreativa drömliv.
Är du en person som vågar säga: “Jag har fått en idé!” och genomför den?

Under många år försökte jag tänka fram alla möjliga olika scenarion innan jag påbörjade en ny idé. Det som hände var att alla idéer rann ut i sanden. Jag hittade alltid möjligheter till att den skulle misslyckas. En dag när min självkänsla var stabil och trygg så körde jag igång med en idé utan att egentligen veta vad jag behövde göra för att ro den i hamn.

Jag hade skapat ett nytt koncept och att “göra en Christine” innebär att ha 10% av idéen klar för sig och sen basunera ut den för alla som vill lyssna. Det är så kul och öppnar upp för så mycket kreativt tänkande. Jag gillar när saker ska lösas och fixas nu. Inte sen utan nu. Då finns det inte så mycket utrymme för att vela. Jag tar ett beslut och står för det.

KRAM Christine

PS. Behöver du höja din självkänsla? Då ska du hoppa in i min tacksamhetsövning “23 dagar av tacksamhet med en twist” som drog igång i torsdags. Man tar sig an den på sitt eget sätt och det är inga problem att komma i kapp! Swish 123 kr till 0704-968914 och gå med i gruppen HÄR. Det är den bästa ogenomtänkta idéen jag har haft som blev så fantstiskt magisk! Känner mig så stolt över att alla dessa kvinnor vågar dela med sig av sig själv. Det känns betydelsefullt på många sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *