Dagens budskap 211219

Idag tände jag det fjärde ljuset. Jag älskar doften som sprids i rummet när jag blåser ut tändstickan. Jag får en mysig känsla inom mig. Om fem dagar är det jul och jag tänker lite extra på alla som inte har någon att fira med. Idag tänker jag lite extra på dem och skickar lite kärlek till dem.

Jag känner en otrolig tacksamhet för det jag har.

Jag känner en otrolig tacksamhet för det jag väljer att släppa taget om.

Jag känner en otrolig tacksamhet för allt som är på väg in i mitt liv.

DAGENS BUDSKAP

Släpp taget.

Så mycket du går runt och bär på som inte är ditt.

Så mycket som tynger ner dig som du är redo att släppa.

Så mycket lätthet att följa ditt flöde som väntar dig.

Låt det gamla begravas. Tacka det för vad det har givit dig och släpp det.

En gång för alla. Nu. Idag.

Låt alla känslor komma upp till ytan. Var inte rädd för dem.

De bär på ett budskap att leda dig framåt.

Lita på din kraft. Du har den. Du har alltid haft den.

Släpp taget om allt tvivel på dig själv. Du kan. Du är.

Du är kraftfull.

Skapa plats för ny energi att komma in.

För att göra det behöver du SLÄPPA TAGET om gammal energi.

Du längtar. Känner oro. Längtar. Oro.

Andas. Känn dig lugn. Andas långt ner. Stanna upp.

Välkomna en ny tid där du transformerar ditt mörker till ljus.

Välkommen.

KRAM Christine

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefrukost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det. Läs mer om detta här.

Är du nyfiken på “Kreativ visualisering”? Klicka på länken för att läsa mer om vad den innehåller.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu över 800 medlemmar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *