Om du uttrycker samma intention ofta blir den till slut en vana.

Allt börjar med en intention. Att formulera den som passar för det man längtar efter just nu är superviktigt för att ta sig dit. En intention är det första steget mot att bygga en ny mental vana. Så enkelt är det egentligen.

Om du sätter en intention att du ska värna om dina gränser och acceptera och älska dig själv för den du är idag, då kommer du att ha detta i åtanke i varje möte med andra människor och säkert kommer du bli bättre på att sätta gränser. Kanske det kommer att ta lite tid men det är det värt.

Först behöver vi bli medvetna om vad vi vill ha och sen kan vi gå efter det och träna oss på att bli bättre och bättre för varje dag. Efter ett tag kommer du att märka att det är enkelt och då är det dags att formulera en ny intention. En del sätter sig snabbt med enkelhet och andra behöver mer tid att bli en naturlig del av livet.

Ibland kan man känna att man har ingen intention eller motivation. Allt känns som ett vakuum. {Där är jag just nu.} Det är helt okej. Naturen är inte så glad för vakuum. Det innebär att energierna slutat flöda. Det man behöver göra då {läs jag} är att släppa taget om saker som inte längre har ett meningsfullt syfte i ens liv och därigenom göra plats för ny energi att flöda in.

Jag vet vad jag behöver. Kanske är det dags att rensa ut i garderoben ännu en gång! 🙂 Vad behöver du?

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *