Dagens budskap 220116

Idag vaknade jag upp med en känsla av tacksamhet. Tacksam för att jag vaknar upp ännu en dag i detta livet där jag är tillsammans med min familj. Tacksam för att jag är omgiven av människor som älskar mig för den jag är utan att behöva göra eller vara någon jag inte är.

Som vanligt söndag som det är, började jag min dag med att dricka mitt glas med kallt vatten och tittade ut genom köksfönstret. Fåglarna var i full färd med att äta från fågelmaten jag hängt ut i vår ståtliga pil som jag kan betrakta från köket.

Plötsligt sätter en talgoxe sig på en kvist och enligt Solöga så innebär det att jag ska känna tillit. Det jag gör är fullkomligt rätt. Gåvan är att ha förtroende för mig själv och det jag gör. Mycket intressant eftersom jag skrev ett långt blogginlägg igår som jag inte hann att publicera. Jag valde istället att sitta med min man och min son och titta på “Good Will Hunting”. Du ska bara veta hur mycket jag grät….. Vad inlägget handlade om? Håll utkik… 🙂

DAGENS BUDSKAP

Älska den du är. Här och nu.

Lev utifrån hjärtat.

Var villig att ta emot villkorslös kärlek.

På riktigt. Känn den. Var den.

Låt alla känslorna explodera. De bär alla på en gåva.

En del kanske är svåra att förstå men du är redo att möta dem.

Var tacksam för det du har. Alltid. Men känn inte skuld över att du vill ha mer.

Var tacksam för allt som väntar. Du är värd det. Oavsett hur din bakgrund ser ut så är du värd alla dina drömmar. Och lite till.

Stanna upp. Andas. Våga möta livet med en kärleksfull öppenhet.

****************************************************

KRAM Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

2 thoughts on “Dagens budskap 220116

  1. Har precis startat min resa till att må bra så . Försöker med alla små saker att börja tycka om mig själv. Stämde på mig.
    Tack 🙏❤

  2. Jag kände dubbla budskap för jag tänkte direkt på mitt ex att det kommer vara han som ger mig medans han jag skriver med har börjat tala om att han tror att jag kan vara den han kommer öppna upp sig för. Hhhmm vem är det som kommer med villkorslös kärlek till mig ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *