Skapa stor förändring med små mindset-knep

Vi är så otroligt duktiga på att hitta fel på oss själva. Vi håller tillbaka oss själva för vi är rädda för att misslyckas och känna oss mindre värda än andra. Till vilken nytta? Varför? Tänk om vi kunde vara lika duktiga på att se möjligheterna med oss själva som vi gör med andra människor och de vi ser upp till.

Istället för att tänka att du inte kan, tänk att du fortfarande håller på att lära dig. Tillåt dig att vara nybörjare.

Istället för att tänka att du inte är bra på en sak, fundera över vad du kan göra för att bli bättre på det.

Istället för att tänka att det inte är bra nog, reflektera över om det verkligen är ditt bästa. Med detta vill jag verkligen poängtera att perfektion dödar många idéer så våga fast du inte känner dig klar. Du kommer att lära dig allt du behöver längs vägens gång. Lita på din egen kraft.

Istället för att tänka att det är för svårt, kom ihåg att med träning så kommer det att bli lättare till slut. Du kommer definitivt glömma bort att du en gång tyckte att det var svårt. Skriv ner vad du vill åstadkomma. Gör något aktivt varje dag för att ta dig dit. Det behöver inte vara något stort. Varje steg räknas. Alla de här små stegen är så lätta att glömma bort men de är så viktiga.

Är du rädd för att misslyckas? Du är långt ifrån ensam. Sanningen är faktiskt den att vi lär oss bäst genom att göra fel första gången. Då vet vi vad vi behöver förändra till nästa gång. Det som också är intressant är att vi beundrar andra som misslyckas och vänder det till sin fördel och växer som människa. Håller du inte med mig?

Alla andra är mycket bättre än mig. Tänk om du istället skulle vända på det och fundera över vad de personer som du ser upp till kan lära dig. Du kan också fundera över vilka egenskaper de har som du också vill ha. Kanske är det så att du redan har dem men du vågar inte leva ut dem. Jag kunde inte se mig som en ledare men det kom upp under ett magiskt coachsamtal att jag faktiskt har bra ledaregenskaper och att jag redan använde de på olika platser redan i mitt liv. {vill du ha coachning av mig så hör av dig. Det är magiskt}

Du vet inte hur du ska börja eller vad du ska göra. Lugn, du lär dig hur du ska göra. Du är smart. Du hittar ett sätt.

Du vet när du har slutfört en grej och känner att det finns inget sätt i världen att du kan göra bättre, känn dig nöjd och stolt. Alltid. Samtidigt ska du alltid bära med dig att det finns alltid möjligheter att göra bättre nästa gång. För varje sak vi utsätter oss för och gör, finns alltid möjlighet att lära sig mer och se saker från ett annat perspektiv nästa gång.

När du känner för att ge upp och där är vi alla ibland…. Vad du ska tänka då är att testa ett annat sätt att angripa problemet som du försöker lösa.

Jag hoppas att mina tips får dig att reflektera över dina egna tankar. Berätta gärna om du hade nytta av detta inlägget på bloggen. Det ger mig en bild över att jag delar värdefulla inlägg på bloggen. Ge mig lite kärlek! <3

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *