Dagens budskap 220206

Igår målade jag för första gången på mycket länge. Jag har inte riktigt förstått varför jag inte gör mer av detta när jag älskar att göra det. Nu vet jag… 🙂 Cliff, vår lilla hund. Han är ju inte stilla många minuter.. Busig som attan är han och jag kan inte ha samma fokus som jag brukade ha. Men han låg stilla en stund i min famn när vi betraktade min senaste tavla som äntligen känns klar. Det ligger många timmar bakom denna och nu känns den färdig. Vad tycker du om den? Vad kan du se i den. Ja, den är till salu.. 🙂 Vill du se en video på den så rekommenderar jag dig att kika in på min Instagram

DAGENS BUDSKAP

Höj din vibration.

Du har länge känt dig låg och att ingenting händer. Du har ingen energi att göra något. Dagarna bara går sin gilla gång.

Höj din vibration.

Fyll ditt inre med ljus. Sätt dig ner och visualisera ljuset inom dig.

Det finns där. Det du behöver göra är att komma ihåg det och plocka fram det. Det finns där även om det känns långt borta.

Du har stora energireserver som väntar på att tas i bruk. Låt all den energi strömma genom dig och ut till andra.

Återta kontakt med de som ger dig en vibrationshöjning.

Gör de saker som du tycker om att göra för att det är kul. Inte för att du måste.

Umgås med vänner. Skratta.

Ge av dig själv för att det ger dig glädje.

Det är i givandet som du höjer din vibration.

Vill du hänga med i min Facebook-grupp? Skapa ditt kreativa drömliv. Ibland känner jag mig tjatig men hur ska du annars hitta till min härliga grupp som jag fyller med reflekterande frågor, lekar och lite annat smått och gott?

Jag känner också att det börjar bli dags att dra igång mina kurser “Väck ditt unika uttryck till liv” och “Kreativ visualisering”. Jag har svårt för att välja vad jag ska fokusera på och kanske beror det på att jag inte ska välja…..

2 thoughts on “Dagens budskap 220206

  1. Tack!! Står inför ett svårt val! Eller att faktiskt acceptera något som är väldigt svårt men som måste väljas!! Man hoppas det blir rätt ❤?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *