Dagens budskap 220206

Igår var jag och min man ute på en loppisrunda. Det var länge sen sist. Jag älskar att sitta där i bilen med honom. Prata, skratta eller bara sitta tyst och titta ut genom fönstret. Igår flög en kråka jämsides med bilen en lång stund och jag letade upp Solögas budskap.  

Du lär dig hela tiden nya saker och på så sätt öppnas det alltid upp nya möjligheter för dig. Min gåva till dig är att lära dig något nyttEn kråka lär sig alltid saker – just det är dess styrka. Genom att hämta lärdom ur allt avgår den alltid som segrare.”

Det är så intressant för häromdagen fick jag en helt tokig idé som jag vill manifestera. Totalt utanför vad jag egentligen vågar. Idag fick jag klarhet i vad jag behöver göra… Det handlar om att inta den stora scenen som jag drömde om för någon vecka sen.

Gårdagens loppisfynd blev en supergullig kopp och en härligt blommig skjorta. Det jag egentligen var ute efter var en stor glasburk med lock. Jag vill skapa ett ekosystem på burk.

DAGENS BUDSKAP

Ta ett beslut.

Du vet den där nya drömmen som har dykt upp på olika platser.. Små tecken som du har lagt märke till. Det är din själ som talar om för dig att du är redo att ta dig an den. Det är nytt. Det är verkligen att gå utanför din komfortzon. Gör det. Var det.

Vad det än är och hur läskigt det än känns så har du alltid support från din själ. Du är alltid buren av dina änglar. Inget beslut kan vara fel. Det tar dig alltid till den platsen du behöver komma till. Alltid.

När du känner att något går fel i ditt liv eller att du befinner dig på en plats som du inte vill vara på så är det du som har tagit dig dit. Vad är det du behöver lära dig?

Kom ihåg att inte dela med dig för tidigt till fel personer eller till någon över huvud taget. Låt det sprida sig som ett skimmer i kroppen först och manifesteras hos dig.

Kraften av transformation finns i dig. Det är du som behöver förvandla dina drömmar till något fysiskt som du kan ta på. Göra dem verkliga för den fysiska kroppen att förstå. Så länge de är fluffiga och luddiga så kan du inte nå dem. Sen ska du omvandla dina tankar till handlingskraft att göra något för att nå dina drömmar.

Kram Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. Det gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

One thought on “Dagens budskap 220206

  1. Jag har fått till mig att efter min kris när mitt ex gjorde slut och mitt mående är i botten så har jag börjat skriva dikter. Nu är jag på väg och förverkliga det med att ge ut en diktsamling eventuellt. Så nästa dröm är att åka runt i Sverige och sälja mina diktsamlingar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *