Väck din kreativa superkraft.

Tänk om du kunde vara kreativ när som helst.

Tänk om du bara kunde kalla på den och den kunde lösa alla dina problem.

Tänk om du kunde vara kreativ när du vill.

¤¤¤>>>>>>>><<<<<<<<¤¤¤

Om du är lite som jag så dyker kreativa idéer upp på oanade platser. Precis innan du ska sova, i duschen, i bilen, på bussen eller när du rensar ogräs. Det kan handla om allt från en ny grej till ditt företag till att du har kommit på hur du vill organisera din garderob. Du tänker att detta måste jag komma ihåg. Om du är lite som jag så vet du att du inte kommer ihåg. Som mångkreativ med tusen tankar så har jag lärt mig att skriva ner. Det behöver inte vara förståbart egentligen. En hel del tankar har jag läst i mina anteckningsblock flera år senare och de har fått en helt ny innebörd.

Lita på alla tankar som kommer till dig. De bär på ett budskap. Kanske de inte är menade att manifesteras idag eller imorgon men när tiden är inne så kommer du att titta tillbaka på dina anteckningar och du kommer att förstå vad du menade där och då.

Precis som jag har gjort idag. Jag har tittat tillbaka på en webbkurs som jag samskapade för 3 år sen som heter “Kreativ visualisering”. Jag är redo att väcka den till liv igen. Jag känner att det finns så många människor som behöver den. {Jag behöver den.} Min intention är att fler människor ska öppna upp sig för att manifestera sitt kreativa drömliv. Kursstart är 30 april vid nästa nymåne. Kostnad? 333 kronor. Läs mer om vad den innehåller HÄR.

Jag vill också dela med mig av en övning som kan vara bra när man känner sig lite fast…..

LÅT NÅGON ANNAN VARA KREATIV FÖR DIG.

En bra teknik för att hitta oväntade och kreativa lösningar – antingen för att du är fast i gamla mönster eller bara för att det är kul – är att utforska hur någon annan hade löst problemet.

Hur skulle Oprah ha gjort?

Hur skulle Deepak Chopra ha gjort?

Hur skulle Pippi Långstrump ha gjort?

Hur skulle någon jag beundrar ha gjort?

Hur skulle någon som är grym på att lösa problem som de här ha gjort?

Hur skulle han/hon se på problemet?

Hur skulle han/hon agera?

Vilka råd skulle jag kunna få från han/henne?

Alla bär på unika personligheter och unika lösningar på saker och ting.

Jag hoppas att vi ses när kursen börjar den 30 april. Det kommer att bli så magiskt!! Kommentera i bloggen om du är intresserad/nyfiken om den.

3 thoughts on “Väck din kreativa superkraft.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *