Börja dagen med en tacksamhetsmeditation

Att starta dagen med att fokusera på det som redan är underbart och väl fungerande i ditt liv, gör att du har lättare för att hålla fast vid den riktningen under dagen. En tacksamhetsmeditation behöver inte på något sätt vara tidskrävande. Du kan även välja att avsluta en vanlig meditation med denna. Kom ihåg, det finns alltid något att vara tacksam för.

Ju oftare vi väljer att känna tacksamhet desto fler saker upptäcker vi att vara tacksamma för. Något som jag tycker är otroligt viktigt är att känna tacksamhet för sig själv. I min tacksamhetsövning “23 dagar av tacksamhet med en twist” visar man tacksamhet för sig själv på tre olika sätt. Den är otroligt kraftfull. Inte tidskrävande men den bevisar också att om man lägger lite tid på det varje dag istället för att gå all in och ge upp, så kommer man längre i sin utveckling. {Nästa omgång börjar i sommar. Kommentera om du vill att jag ska ge dig en kärleksfull påminnelse när det är dags.}

Tacksamhetsmeditation

Medan du fortfarande ligger kvar i sängen ska du rikta dina tankar på det allt som du känner glädje och tacksamhet för. Det finns så mycket bara man tränar på att lägga märke till det. Så mycket vi tar för givet utan att känna tacksamhet inför. >> Rent vatten i kranen, familjen, tak över huvudet, pengar på kontot, en frisk och stark kropp << Tacka din kropp för att den varje dag hjälper och stöttar dig i din vardag. Har du tänkt på att dina fötter varje dag tar dig framåt i livet? Ge dem lite kärlek. Det är de verkligen värda.

Upplev och känn tacksamheten i hela kroppen. Låt dig fyllas till bredden av kärlek till livet. Låt den börja i hjärtat och sprida sig långsamt ut i hela kroppen. Låt den värma dig och skapa en härlig start på dagen.

KREATIV VISUALISERING

 Jag är redo att väcka en kurs som jag skapade för 3 år sen till liv igen. Jag känner att det finns så många människor som behöver den. {Jag behöver den.} Min intention är att fler människor ska öppna upp sig för att manifestera sitt kreativa drömliv. Kursstart är 30 april vid nästa nymåne. Kostnad? 333 kronor. Läs mer om vad den innehåller HÄR.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *