Hon sa: Tack för att du har sett mig varje dag.

Igår småpratade jag lite med en av våra fantastiska elevassistenter på skolan jag jobbar på. Varje morgon sitter hon på en bänk i anslutning till ingången. Säger hej till ungdomarna, pratar lite med dem. Det finns alltid någon som behöver prata av sig lite. Kanske någon haft en jobbig morgon eller så vill någon berätta om något kul som har hänt.

Allt började med att en elev som hon hade ville att hon skulle möta upp när skolan började. Sen fortsatte hon för att hon tyckte att det var trevligt. Sista dagen på terminen kommer det fram en tjej till henne som säger ;-Tack för att du har sett mig varje dag.

Jag rös i hela kroppen när hon berättade detta och ögonen tårades. Tänk så viktigt det är att bli sedd och bekräftad varje dag. Att känna sig betydelsefull. Det är så lite som behövs för att göra livet lite ljusare.

Vi behöver alla bli sedda. Varje dag. Se en främling i ögonen och le. Gör skillnad för en främling. Skapa ringar på vattnet. Det du gör för en medmänniska kanske du inte får höra framgångarna men det är ju inte viktigt. Ge komplimanger. Säg högt allt gott du tänker om andra runt omkring dig.

Tillsammans skapar vi en kärleksfullare värld.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *