Dagens budskap 220515

Jag är en person som funderar mycket. Reflekterar över saker som jag noterar. Det har jag alltid gjort. Jag har alltid en anteckningsbok i väskan ifall en ny idé eller annat trevligt skulle dyka upp. Det finns dem som sparar allt i mobilen men det är inte samma sak som att skriva ner det.

Igår när jag satt i bilen på väg ner till Malmö för att provköra en bil så slog det mig att jag lägger för lite tid på “nolltid”. Det är något som alla kreativa människor behöver. Tid att göra ingenting. Läs mer om detta här.

Därför väljer jag idag att sätta mig i gräset och lyssna på fåglarna. Jag älskar det. Jag får så mycket energi av det! Vad ger dig energi?

DAGENS BUDSKAP

Ta hand om ditt inre. Vårda din själ.

Skriv ner dina tankar.

Gör det som du vet att du mår bra av. Sluta upp med det som dränerar dig. Du vet precis vad jag pratar om. Du är medveten men du gör inte det ändå.

Börja idag. Det är aldrig för sent att ombestämma sig. Det är aldrig för sent att ta ett beslut som är viktigt för dig. Du behöver göra det idag.

Ta papper och penna. Skriv ner vad du vill ha mer av i ditt liv. Allt. Skriv ner allt. Stort som litet. Allt är betydelsefullt. Ta dig tid att göra detta. Sätt dig först ner en stund för att varva ner. Stilla tankarna. Sätt på lite instrumental musik om du vill. Inga låtar med text.

Skriv sedan ner allt. Låt tankarna flöda fritt. Skriv. Dröm stort. Låt ingenting begränsa dig. Allt är möjligt och väntar på att du ska uttala det.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *