Framhäv ditt sanna jag.

Många kvinnor vet inte hur fantastiska de faktiskt är förrän någon annan berättar det för dem. Då blir de ofta förlägna och kan inte ta emot den komplimangen. De tvivlar på sig själv. Ser bara hur fantastiska alla andra kvinnor är. Men jag ska säga dig, oavsett utseende eller status i samhället så möter vi alla tvivel på oss själva.

Många skulle vilja byta liv med andra kvinnor som verkar ha allt man själv vill ha. Men om du verkligen reflekterar över detta… Är du beredd på att ge upp allt du har i ditt liv? Dina relationer, upplevelser, lärdomar eller din egen kropp och själ. Lär dig istället att älska dig själv så som du är idag. Här och nu. Du behöver inte göra något för att vara älskad. Enbart genom att vara du är du värd detta. Varje dag i veckan. Även de dagar när du känner dig låg. Alltid.

Bli medveten om din egen vackerhet som bor inombords. Har du haft samma frisyr i 20 år så är det kanske dags för en förändring. Vågar du? Vad är det värsta som kan hända? Det växer ju ut igen…. Har du haft samma klädstil så är det kanske dags för en förändring. Klär du dig som du vill eller som andra förväntar sig att du ska göra?

Omge dig med saker, kläder, smycken som du trivs i och som ger dig en känsla av glädje. Släpp taget om det som tynger ner dig. Låt enkelheten ta mera plats i ditt liv. Gör dig av med gammalt som inte längre är du. Kliv in i ditt nya jag med full kraft.

KRAM och ta hand om dig /Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *