Intuitionen försöker alltid leda dig i rätt riktning.

Om du känner att du inte är på den platsen som du vill vara och tvivlar på din intuition, då kan det bero på att du försöker för mycket istället för att ha tillit till din inre röst. Kanske har du målat upp en bild över hur det kommer att se ut och den verkar inte till att dyka upp i ditt liv.

Att varje dag göra en enkel meditation kan hjälpa dig att hitta tillbaka till den tron du hade till dig själv tidigare. Har du inte möjlighet att göra den varje dag så försök att avsätta tid någon dag i veckan. Detta är ju något som är viktigt för dig att nå dina drömmar och förverkliga dem. Kanske är dina drömmar något helt annat än vad du tror. Kanske är det därför som de inte slår in för dig.

Sätt dig bekvämt på en plats där du vet att du får vara ifred några minuter {ca 20}. Blunda. Ta ett djupt andetag och känn luften fylla dina lungor. Medan du andas ut så slappnar du av i hela kroppen. Mer och mer för varje andetag. Om du känner dig spänd någonstans, andas lite extra mjukt till det stället. Låt tankarna komma och gå. Det kan ta en stund att tysta alla tankarna som snurrar i huvudet. Fokusera på din andning och föreställ dig att du kan förflytta din uppmärksamhet utanför dina tankar du har inom dig och placera dem i din kropp. Låt den vila i området solar plexus {magen}.

Ta ytterligare några djupa andetag. När du andas ut ska du sakta låta din uppmärksamhet röra sig mot en djup plats inom dig. Vid varje utandning går du lite djupare inom dig själv tills du hittar den lugnaste platsen du har.

Här har du kontakt med din intuition. Här är din inre visdom. Den som vet precis vad du behöver i detta ögonblick. När du har kommit hit är du redo att ställa dig frågor som du vill ha svar på. När du har ställt din fråga så kan du lugnt vara öppen för vilket svar som än kommer till dig. Det kan vara ord, meningar, bilder eller vad som helst. Kanske kommer du att känna att du hittar på svaret men det gör du inte. Kanske är svaret inte det du vill ha men det är det du behöver.

Kanske händer det inget och du blir frustrerad. Det är okej att inget händer. Att försöka för mycket hindrar processen. Budskapet kan komma till dig när du minst anar det. Ha tillit. Allt är precis som det ska.

När du känner dig “klar” med ditt budskap rekommenderar jag dig att skriva ner det. Så många gånger har jag läst ett gammalt budskap jag fått och tänkt; Har jag skrivit det där?

Nu ska jag själv sätta mig ner och meditera. Jag känner att jag mår så bra av det och det är så lättare att manifestera det jag vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *