Dagens budskap 220703

Det blev en tur till Malmö igår på vår loppisrunda och det är jag tacksam för. Jag hittade en superfin klänning och 3 vackra halsband. Precis när vi skulle gå till kassan för att betala så drogs min blick till en glasmonter. Där låg dessa fina halsband. Ett av dem var av lapis lazuli och är precis vad jag behöver i mitt liv just nu.

Lapis lazuli är en kraftfull kristall för att förbättra sina intellektuella förmågor. Det sägs att den stimulerar lusten efter kunskap, sanning, och förståelse. Den underlättar inlärningen och att man kommer ihåg. Den stärker ärlighet, både i tal och skrift.

DAGENS BUDSKAP

Tillåt en ny verklighet att ta plats i ditt liv.

Din själ bär på en otrolig kunskap som du är redo att ta del av. Som du har längtat. Den bär på upplevelser från andra liv, detta liv och liv som den kommer att gå igenom. Det som din fysiska kropp varit med om i detta livet är bara en bråkdel av vem du är. Du är en odödlig själ som reser genom tid och rum för att skapa ditt unika avtryck.

Har du någon gång stannat upp för att reflektera över vad ditt avtryck är?

Vad är ditt syfte med att vara här och nu i denna tid?

Lyssna på budskapen som kommer till dig och var öppen för att de kan komma på många olika sätt. Skriv ner allt så att du kommer ihåg. Superviktigt att skriva ner för du kommer att glömma bort det annars.

KRAM Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” Just nu vårstädar vi bland våra tankar. Superviktigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *