Dagens budskap 220710

Just som jag sätter mig ner för att skriva budskapet till dig så lägger jag märke till att något skymmer på min vänstra sida. Det är en spindel som hänger i mitt hår. Så jag går ut och släpper den fri i min trädgård.

En spindel har två budskap för mig. Solögas såklart och även min egen Lifespider. I den har jag 6 olika drivkrafter som är kopplade till sin unika intention och livsprojekt. Antingen är det dags att kicka igång ett nytt ben eller så behöver jag sätta mig ner med den och få in den mer i min vardag för att leva det fulländade livet jag är menad att göra.

“Du tjänar på att ta det lugnt just nu. Min gåva till dig är att ha tålamod. Så stå kvar i det fokus du har valt. Låt tiden jobba för dig. Inse att du har kärlek nog att vänta.” ~ Solöga

DAGENS BUDSKAP

Du undrar om du ska gå åt det ena eller det andra hållet.

Ena dagen är du säker på ditt beslut och nästa dag tvivlar du.

Fokusera på ditt högre syfte på jorden.

Även om du inte riktigt vet hur det ser ut eller känns så vet du att det handlar om att skapa fred inom dig och utanför dig själv.

Det handlar om att allt du gör, gör du med glädje för att du vet att du kommer närmre ditt unika syfte.

När du nu vet detta, vilket beslut tar dig närmre inre frid?

Ibland är det enklare att göra det som tar dig längre och längre från ditt högre syfte. Låt inte det hindra dig från att gå åt rätt håll.

Din tveksamhet kan handla om rädsla för att skapa ringar på vattnet eller att du är osäker på din framtid. Vilket det än är så kommer varje steg att göra dig säkrare. Modigare att ta ännu större steg.

Varje steg i rätt riktning räknas. Introducera små saker i ditt liv som tar dig dit du vill vara och låt de gamla dåliga vanorna sakta försvinna.

Låt det ta den tid du behöver. Skynda inte fram det på något sätt.

Känn kärleken frisättas i din kropp.

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till}

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

2 thoughts on “Dagens budskap 220710

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *