Kan man verkligen träna upp sin intuition?

Tankeenergi är den kraftfullaste energin i vårt liv. Vi väljer själv vart vi vill rikta vårt fokus. Det du ger ut kommer tillbaka till dig. Alltid. Ibland tar det lång tid och då betyder det att man inte är redo eller att något ännu bättre är på väg. Så viktigt att bibehålla sin tillit.

Fokusering och målmedvetenhet är a och o för att utveckla den intuitiva förmågan.

Alla människor föds med en intuitiv förmåga men många glömmer bort hur man använder den. Intuitionen är källan till all den kunskap vi har inom oss utan användandet av inlärda kunskaper eller förnuft. Läs den meningen igen.

Kan man verkligen träna upp sin intuition?

Såklart kan man träna upp den intuitiva förmågan. Det är precis som med alla andra förmågor du har, ju mer du tränar desto bättre blir du på det. De flesta har inte särskilt höga tankar om sin förmåga. De tror att antingen är man grym på det från början eller så är det kört. Nej, så är det inte. Det handlar om att dagligen träna och använda sig av den. Varje dag. Lägg in det i kalendern om du tycker att det är svårt.

Intuitionen fungerar som en förbindelselänk med själen.

Vad skulle skillnaden bli för dig om du kunde utveckla denna färdighet, bli vän med den och att förstå vad den vill säga dig?

Skulle du vara villig att lägga ner tid och energi på det?

Den som på allvar utvecklar sin intuition upptäcker ganska snart att kroppen förändras, behoven skiftar. Man börjar ge näring till sig själv och fyller livet med godheter. Det här sker gradvis och man lägger inte märke till det förrän man stannar upp och reflekterar. Man upplever oväntade hälsoeffekter på olika områden i livet.

Vill du träna upp din intuition?

Kommentera i bloggen och jag skickar en övning som får dig att komma igång.

33 thoughts on “Kan man verkligen träna upp sin intuition?

  1. Jag vill gärna träna upp min intuition och våga lyssna mer på den och öppna upp för att bli mer inuitiv.

  2. Hej igen! Jag undrar om du har skickat ut intuitions övningen?
    Jag har inte fått någon// Elisabeth

  3. Jag har kommit en bit på vägen!
    Önskar mej inget annat än att få ge Av mej själv.Det är en av mina absoluta och starkaste drömmar som är en mycket viktig del av min själ I allt.Bli hel.mvh camilla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *