Omge dig med saker som gör dig glad. Alltid.

Jag trodde när jag gick upp i morse att jag ska vara ute och njuta av solen hela dagen. Bara ta det lugnt. Men när man har en massa olika kreativa idéer för sig så behöver man ge sig ut och leta inspiration.

Först började dagen med en kopp kaffe tillsammans hundarna och min man. Precis som igår, i förrgår och dagarna innan det. Ibland sitter vi ute i trädgården och lyssnar på vinden men oftast i soffan.

Sen började Jocke prata om nya handtag till ytterdörrarna och ny belysning. Jag kan berätta att det baseras på att vi igår fick ett infall att ändra färg på vår ytterdörr. Till en färg jag inte sett många andra ha. Vi stod där i affären och velade. Skulle vi ta den där som kändes lite skrikig eller skulle vi ta en som kändes lugn och lite dov? Vilken tror du vi valde?

Innan vi körde iväg till byggvaruhuset så tittade jag lite snabbt i min rabatt och där satt en nyckelpiga. Den kommer med budskapet att jag ska älska mig själv och världen älskar mig. Någon tänker på mig med kärlek. Min gåva är att känna mig älskad. {Solöga} Ja, kan det vara så att jag behöver prioritera min egna lycka ännu mer? Kan det vara så att jag ska påbörja en ny omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist”?

Vi kom till slut hem…. Det finns så mycket att titta på i ett stort varuhus. Vi kom hem med ny belysning till uteplatsen. Vi har ju bara bott i huset som jag själv har ritat i 17 år. Bättre sent än aldrig. Jag köpte mig även en vinbärsbuske och en jätteverbena. Jag älskar jätteverbena! Så vacker. Det var varmt och jag kände mig lite hungrig så jag skar upp en stor bit av en honungsmelon. Jag lärde mig att det inte bara är jag som gillar melon en varm dag som denna. Även hundarna tyckte det var supergott!

Jag planterade om två sticklingar i en kruka som jag hittade på nån loppis för ett tag sen. Den gör mig glad. Jag vet att när jag köpte den så var jag iväg på äventyr med mannen i mitt liv och njöt av livet. Det jag vill komma till är att omge dig med saker, människor och tankar som ger dig glädje. Det höjer din vibration. Jag lovar! Det du varje dag lägger din blick på ska skapa en skön känsla i kroppen. Inte frustration, besvikelse eller nedtyngdhet.

  • Gör en lista på saker du redan har som ger dig glädje.
  • Gör en lista på saker du stör dig på och vill göra dig av med.
  • Gör en lista på saker som du vill ha som du ännu inte har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *