Du ska dela dina idéer med rätt personer.

Du vet den där känslan när du kommit på din bästa idé någonsin!

Du är exalterad och känner att allt är möjligt!

Du vill berätta för hela världen vilken superbra idé du kommit på!

När du väl berättar så möts du av frågor som;

-Har du tänkt på att….?

-Hur har du tänkt att det ska gå till?

-Kan du tjäna pengar på det?

-Hur ska du hinna med det?

Det som händer är att du förminskar dig själv och din kreativitet innan du ens testat! Det handlar inte om att de inte tror på dig eller vill dig illa. De är viktiga längre fram i processen. Dela din idé med någon som verkligen låter dig sväva iväg i tankarna och ser möjligheterna utan begränsningar. Välj denna person med omsorg. Det är så många idéer som inte blir av på grund av detta!

Vad har du för spännande idé som du behöver hjälp att komma vidare med? Jag är den personen som du ska ha med i din brainstorming. Din kreativa process. Du vet den platsen där inga hinder eller problem finns. Platsen där alla känslor får lov att finnas. Alla idéer är värda att utforska.

Kram Christine

– Coach och idékreatör

One thought on “Du ska dela dina idéer med rätt personer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *