Fem vanliga misstag du gör med affirmationer.

Jag vill att du skapar en affirmation som passar dig. Den ger dig möjlighet att byta ut något negativt tankepladder mot något som du vill ha mera av. Att skapa en förändring helt enkelt.

Affirmationer kan sägas tyst, högt, skrivas ner eller till och med sjungas. Gör det som passar dig. Har du tidigare affirmerat på ett sätt och det inte har fått den effekt du önskar, ändra på hur du gör det. Känns det tramsigt? Strunta i det! Gör det ändå.

Om du nu tänker “Det är ingen idé, jag får aldrig vad jag vill” ändra det till “Jag har möjligheten att skapa vad jag vill i mitt liv”.

Gör din affirmation unik för dig. Specificera. Den kan se ut hur som helst. Jag delar med mig av några.

För varje dag blir jag bättre och bättre i alla avseenden.

Allt kommer till mig med lätthet.

Allt jag behöver finns redan i mig.

Jag attraherar kärleksfulla relationer.

Överflöd är mitt naturliga tillstånd.

Fem vanliga misstag du gör med affirmationer.

  • Du tvivlar. Du vill tro på attraktionslagen men eftersom du inte fått något bevis för den så tvivlar du på att den egentligen fungerar. Det kan dessutom vara så att du inte vågar erkänna för dig själv att du inte tror på den….
  • Du gör ingenting. Alltså, man behöver ta aktion för att något ska ske. Det går inte att bara göra ingenting och förvänta sig att dina drömmar ska kasta sig över dig. Skriv ner dina mål. Gör något. Planera in det i din vardag. {Get to work!}
  • Du är otålig. Universum har ingen tidsuppfattning. Sluta tänk att allt tar för lång tid att manifesteras. Det dyker upp när DU är redo.
  • Du släpper inte taget. För att nya saker och energier ska kunna komma så behöver du släppa taget om det som tynger ner dig. Sluta kontrollera framtiden och låt det ske. Kanske det inte ser ut så som du förväntar dig och det är helt ok. Ha tillit. På riktigt.
  • Du tror inte att du förtjänar det. Jo, men det gör jag visst! tänker du…. Är du säker på det? Det tog mig lååång tid innan jag verkligen kände att jag förtjänar allt jag önskar mig. Pengar och rikedom ska vi inte prata om…. 

Känner du dig fast och vill komma vidare?

Längtar du efter att känna mer tillit till din egna förmåga?

Är det dags att börja lita på din egna magi?

Vill du bli bättre på att manifestera ditt kreativa drömliv?

Svarade du ja på alla fyra frågor så vet du att du är redo.

Redo att skapa ditt kreativa drömliv tillsammans med mig.

Det finns olika möjligheter att jobba med mig. Sträck ut en hand och jag berättar mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *