Dagens budskap 220731

Jag är så glad att vi vågade. Häromdagen sa min man till mig. – Vi behöver verkligen måla om ytterdörren till tvättstugan.

Den behövde lite kärleksfull omsorg…. Han sa;- Ska vi måla den i en annan färg? Jag sa;- Ja! Tog några djupa andetag. “Lila, den ska vara lila”

Vi körde ner till den butiken i byn som säljer färg. Där velade vi fram och tillbaka. Till slut valde vi den “skrikiga” av dem alla. Vi bestämde oss för att först måla tvättstugedörren som ingen ser. Blir det bra så skulle vi måla ytterdörren också. Jag är så tacksam att jag litade på min inre röst {intuition} och vågade. Det blev så fint!

Före
Efter
Före
Efter

Nu väntar bara att iordningställa resten på verandan. Bygga en bänk att ligga på och läsa en bok. Lyssna på fåglarna. Njuta. Det ser jag verkligen fram emot!

DAGENS BUDSKAP

Våga. Agera. Skratta.

Kanske är det så att du gör precis motsatsen av vad du egentligen borde göra. Du är rädd för vad som väntar om du vågar.

Ovissheten skrämmer dig. Tänk om de skrattar. Tänk om ingen gillar.

Våga. Agera. Skratta.

De som är menade att följa dig kommer att älska dig. Resten kan du lämna bakom dig. De gör bara plats för nya att dyka upp i ditt liv.

Skapa utrymme för dig att forcera fram den förändring du vill ha men som känns läskig. Så länge har du befunnit dig i din komfortzon. Den är bekväm och enkel men den är så tråkig.

Skriv ner allt det där som känns läskigt och kul. Utmanande.

Våga gör något på listan idag. Våga göra något annat på listan imorgon. Innan du vet så kommer din komfortzon ha växt. Du kommer att våga mera. Du kommer att gilla att utmana dig själv.

Du kommer att inspirera andra att utmana sig själv.

Du kommer att inspirera andra att vilja expandera sin komfortzon.

Detta gör du enbart genom att vara dig själv. Du behöver inte prestera. Du behöver inte förändra. Du behöver bara bestämma dig för att du vill visa mer av dig själv för världen.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<

Är du redo? Kommentera i bloggen. Vad kände du av mitt budskap?

Är du redo att våga? Vill du ha min hjälp att ställa de frågor som får ditt sinne att växa? Expandera. Göra det omöjliga möjligt. Hör av dig och boka in ett kreativt samtal med mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *