Det du fokuserar på växer.

Lägg märke till vackerheten omkring dig.

I morse när jag vaknade så slogs jag av en otrolig tacksamhet över mitt liv. Jag har en familj som får mig att känna mig älskad, full i skratt, lite småtokig och vansinnigt lycklig. Jag är så nöjd och tillfreds med livet.

Samtidigt känner jag att det är så länge sen jag klev utanför min konfortzon och gjorde den större. Även nu på semestern så har jag inte kommit på något. Det enda är att jag kanske ska börja skala bort och inte göra så många saker samtidigt. Även om det är kul så är det jobbigt att vara drivande i så många olika områden.

Släppte ut hundarna innan jag körde till jobbet.
Som denna fjärilsbuske har växt på bara ett år.

Det finns så mycket vackra detaljer i naturen att upptäcka och lägga märke till. Formen på löven. Vinden som skapar rörelse. Stabiliteten i ett stenblock. Grässtrået som har kraft att ta sig genom asfalt.

En klok vän sa en gång….

“Alla träd är olika. De har olika rötter som kan vara djupa eller breda. Stammen kan vara lång, kort, smal eller kraftig. Grenarna växer på olika sätt och dras mot ljuset. Löven har olika former och växer från liten knopp till ståtligt blad.”

Ta en bild på något som andra kan få inspiration av. Dela den på ditt sätt. Kommentera gärna och länka i bloggen så jag får lite inspiration.

Det du fokuserar på växer.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *