Dagens budskap 220807.

I fredags fyllde min mamma 70 år. Jag är så tacksam att jag valde just henne till att vara min mamma. {Ja, jag tror att alla barn väljer sina föräldrar} Hon är född i drakens år precis som jag. Säker, energisk och talangfull är egenskaper man har när man är född i drakens år. Dock kan man ha en tendens att vara nedlåtande och taktlös utan att själv inse detta.

När jag läste det så tänkte jag “nej, sån är inte jag”…. men kanske är jag det? Jag behöver nog reflektera kring det. Det kan ju vara så att jag är det när min drivkraft {ego} inte får den uppmärksamhet som den behöver eller att intentionen som den har behöver justeras och ändras. Om detta låter konstigt eller om du inte alls förstår vad jag menar så rekommenderar jag dig att läsa på lite om Lifespider och det kan du göra HÄR.

Jag tillsammans med min fina mamma.

DAGENS BUDSKAP

Kärlek är healing för kropp och själ.

Du har förmågan att älska djupt och ärligt. Innerligt.

Känn medkänsla till andra men kom också ihåg att även känna samma sak till dig själv. Balansera upp ditt hjärtchakra för att få tillgång till ännu mer av dig själv. När du får mer tillgång till villkorslös kärlek kan du också sprida den till andra. Världen blir kärleksfullare.

Hjärtchakrat är medlaren mellan kropp och ande.

Ta ett djupt andetag och bli medveten om platsen där ditt hjärta är i kroppen. Tänk på någon eller något som får dig att känna glädje och kärlek. Ta ännu ett djupt andetag och känn leendet du har. Börja nu att dra till dig fler människor att känna så som du gör tills ni står där tillsammans och känner en enorm kärlek och medkänsla för varandra. Kan du även göra plats för de personer som du inte ville tänka på? De personer som du inte känner kärlek för.

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

2 thoughts on “Dagens budskap 220807.

    1. Vad kan du göra för att släppa taget om besvikelsen?
      Vad kan du göra för att känna glädje?
      Massa kramar till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *