Dagens budskap 220814

I torsdags körde jag och min man upp till Göteborg för att se Ed Sheeran. Jag älskar hans musik! Jag fick biljetter av Jocke i 45 års present förra året. Han är däremot inte lika stort fan som jag men han blev mycket imponerad över att han var en fantastisk entertainer! Vilken show! Detta tar jag med som ett minne inom mig. <3

Vi hann med att käka en fantastisk vegoburgare på “Göteburgare Vegan” med brorsonen och hans flickvän innan showen. Supertrevligt att sitta där på en uteservering och prata om allt möjligt. Min man som inte är vegetarian som jag, tyckte att burgaren var sjukt god! Så är du i Göteborg, testa detta stället!

DAGENS BUDSKAP

Kliv av dina invanda hjulspår. Testa något nytt.

Gör något på ett oväntat sätt. Våga prova.

Du har alltid ett val. Alltid. Oavsett om du står stilla så är det ett val.

Om du stannar kvar i det gamla invanda så är det ett val.

Ta ett beslut. Ett beslut för att leva det liv DU vill leva.

Var inte rädd för att det ska bli fel. Det kan inte bli fel.

Varje “misstag” leder till nya möjligheter. Var så säker.

Basera ditt beslut utifrån kärlek till dig själv.

Om du inte kunde misslyckas, vad skulle du då göra?

Det är precis det du ska göra.

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

3 thoughts on “Dagens budskap 220814

  1. Tack, jag står inför ett svårt men nödvändigt val och jag drar mig för att göra detta men om jag ska må bra så måste det nog bli så, att jag går ifrån den man jag faktiskt älskar men får inget tillbaka längre, han är som en stängd dörr!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *