Snoken kom med ett budskap.

Jag har varit en hel del i huvudet på sistone. Det har varit hektiskt på jobbet. Jag tycker att det är kul samtidigt som jag ibland kan tänka “Vad håller du på med Christine? Du är menad att göra större saker. Andra saker” Jag har inte hunnit med att meditera, att vara ensam eller att skapa. Som jag saknar det….

När jag har suttit i bilen på väg till och från jobbet så har jag tänkt mycket över hur jag vill att framtiden ska fyllas med. Vad jag vill göra mer av för att känna mer lycka. Det är så härligt att universum skickar små uppenbara budskap till oss. {När vi är öppna att ta emot dem}

Härom veckan glömde jag min matlåda. Jag som verkligen sett fram emot att njuta av min gröt som jag förberett dagen innan. Den är hur enkel som helst att göra. Man blandar bara ihop valfri växtbaserad mjölk med havregryn, chiafrö, vaniljpulver och kanel. Denna gången tillsatte jag även maca och carob.

Jag bad dottern ta med den till sitt jobb (hon jobbar i samma stad som jag och började senare än mig) så jag skulle kunna hämta den där. Gullig som hon är så gjorde hon det. <3 När jag körde därifrån så ringlade en snok över vägen.

“Acceptera din egen sanning. Min gåva till dig är att du bär sanningen själv. Förutom att ta till dig och verkligen acceptera den sanning du själv har, så handlar det här även om att acceptera dig själv – så som du är. Med andra ord – sluta upp med att ifrågasätta dig själv och det du redan vet.” ~Solöga)

Bild: Snok (Natrix natrix). © Stick.se

Vad kan jag säga? Budskapet är uppfattat! 🙂

Jag lyssnar noga på min kropp.

Jag respekterar min kropp och dess behov.

Jag uppmärksammar signalerna som min kropp ger mig.

Gör du?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *