En enkel sak du kan göra för att din intuition ska få en naturlig del i ditt liv.

Att vara fast i ett självförgörande nät av felaktiga uppfattningar kan vi alla vara då och då. Har du som jag, ibland tappat tron på att allt man vill ha verkligen är möjligt? Här är det är viktigt att stanna upp då och då för att fundera över vad som egentligen är sant. Vad är det egentligen för osanningar man hela tiden upprepar i sitt huvud?

Du kan inte se gåvan i något som du gör motstånd emot.

Läs den meningen en gång till.

Du kan inte se gåvan i något som du gör motstånd emot.

Det du ska göra som är superenkelt {ja, jag vet att allting är svårt innan det är enkelt} är att förvänta dig att intuitionen ska komma tillbaka i nästa andetag du tar. Enbart genom att du medvetet väljer en inställning där du känner att allt hänger ihop och allt bara ligger där framför dig och väntar gör att du aktiverar din intuition. Påminn dig hela tiden om att det intuitiva tillståndet är din själs naturliga tillstånd. Skriv små lappar och sätt upp dem här och var i din bostad med påminnelser som “Jag lever mitt intuitiva liv” “Allt jag vill ha kommer till mig i precis rätt tidpunkt” och liknande. Skriv ner det som passar dig.

Du väljer själv om du vill leva utifrån kärlek eller rädsla. Många tror att de lever utifrån ett kärleksfullt synsätt men det de istället gör är att blunda för sina rädslor och trycker undan dem för de är jobbiga att hantera. Rädslor är egentligen bara där för att få oss att våga expandera. Men det är ett helt annat blogginlägg… 🙂

Så fort du tar dig igenom en rädsla och känner dig klar med den så möts du genast av en ny. Välkomna dem och fråga dig själv vilket budskap de vill komma med.

Hur skulle ditt liv förändras när du lever med ditt intuitiva flow?

One thought on “En enkel sak du kan göra för att din intuition ska få en naturlig del i ditt liv.

  1. Hej tack för din hjälp!det är så himla skönt att få en liten påminnelse om att jag har Svikit det som jag borde ta hand om!men jag har fått svar från min själ att jag har tagit tillvara på det som ni alla på dessa sidor har bjudit på. Jag är på väg att bli den som jag har letat efter, mig själv.kram tacksam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *