Dagens budskap 220828

Igår körde jag och min man ner till Malmö för att köpa värmeloggs inför vinterns eldande i kaminen. Det verkar vara brist på både ved och loggs nu när elpriserna är helt galna…. Men vi fick tag på en pall så nu känns det lite bättre.

Vi svängde såklart inom Erikshjälpen i Åkarp och där hittade jag en superfin uggla. Den köpte jag för 22 kronor och nu hänger den i mitt kök. Jag tycker att det är viktigt att omge sig med saker som gör en glad. Här kan du läsa om ugglans budskap enligt Solöga.

DAGENS BUDSKAP

Det är viktigt för dig att hitta en trygg plats att lyfta upp alla dina känslor och få den support som kan ta dig igenom dina begränsningar som du byggt upp. Att känna empati för en annan människa är den högsta vibrationen vi kan ha. Den är den multidimensionella kommunikationen mellan människan och sitt Högre Jag.

Du har kraften att få kontakt med ditt Högre Jag.

När du är i balans med dig själv kan du också känna äkta empati för en annan person. Budskapet till dig är att skapa balans för att göra världen till en kärleksfullare plats.

Dela med dig av ditt eget mörker eller var där för någon i en mörk stund.

Låt hjärtat vara vidöppet för att kärlek och empati lätt kan cirkulera på ett enkelt sätt. Energierna från ditt hjärta och din hals sammanstrålar till en kärleksfull sanning. Du har många känslor som behöver uttryckas. Lyft fram dem.

Ta ett djupt andetag och vänd blicken inåt för en stund. Flytta din närvaro till ditt hjärta. Tänk på alla de människor som du älskar och vilka gåvor de ger dig i ditt liv. Andas in kärlek. Känn hur din kropp fylls av kärlek.

Flytta nu din närvaro till de människor som utmanar dig. Kan du se vilka gåvor de tillför i ditt liv? Andas. Känn hur ditt självförtroende växer.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Du är varmt välkommen att dela mitt budskap i sociala medier. Det gör du enkelt här nedanför. Tack på förhand.

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *