23 saker du kanske inte visste om mig.

Vi har alla våra unika egenheter som gör oss till den vi är. En del tycker vi om och en del vill vi förändra. En del saker är vi inte ens medvetna om förrän någon påpekar det. Jag vill dela med mig av några av mina till dig. Känner du dig bekväm så dela gärna några av dina i kommentaren i bloggen. Det skulle göra mig superglad!!

 1. Jag äter ofta frukost framför mitt köksfönster medan jag tittar ut på fåglarna.
 2. Jag har en ofullständig utbildning i “Hälsovetenskapliga programmet med inriktning biovetenskap”
 3. Jag skolkade nästan hela sista året på gymnasiet för jag kände inte att jag passade in.
 4. Jag var nära att förlora mitt första barn redan när han var 3½ månad för att han fick hjärnhinneinflammation.
 5. Min första bil var en beige Toyota Starlet med brun inredning.
 6. Jag har 58,5 poäng i psykologi. Glömt att komplettera de sista 1,5p…
 7. Jag gråter ofta. Glädje, ilska eller när något gör mig ledsen.
 8. Jag är utbildad coach i självledarskap.
 9. Jag signerar min konst på sidan eller på baksidan.
 10. Jag drömmer om att stå på en stor scen och inspirera människor.
 11. Jag kan bli galet lyrisk när jag hittar den perfekt mogna avokadon.
 12. Jag tycker inte om när jag blir tillsagd att göra något på ett speciellt sätt. Jag vill göra det på mitt. Blir lite motvals…
 13. Jag hade dålig självkänsla från 13-33 år.
 14. Jag har haft tankar på att ta mitt liv.
 15. Jag driver en Facebook-grupp med över 1700 medlemmar.
 16. Jag har blivit uppsagd från två jobb jag inte ens sökt eller ville ha och som jag ändå jobbade kvar på i över sju år vardera. Galet!
 17. Ett av mina kraftdjur är vesslan. Den har många magiska egenskaper.
 18. Jag är svag för när min man kysser mig i nacken och på pannan.
 19. Jag blir en riktig surtant om jag inte får tillräckligt med ensamtid.
 20. Jag ÄLSKAR när mina läsare tar sig tid att kommentera i min blogg. 🙂

Om man kan vara andlig och fortfarande svära som en borstbindare? Absolut. Det ena utesluter inte det andra. Jag är mångkreativ och delar alla mina sidor på mitt sätt. Jag låter ingen säga åt mig hur jag ska vara eller hur mitt kreativa uttryck ska se ut.

Det får mig att tänka…. Kanske det finns några som ännu inte känner sig stadiga att stå kvar i sitt uttryck och behöver en coach/mentor eller kalla det vad du vill. Titlar känns inte särskilt viktiga för mig. Alla behöver olika verktyg för att växa in sig i sin kostym. Känns det som något du behöver? Hör av dig. Jag ser fram emot att följa dig i din kreativa/andliga/personliga utveckling. Du är värd allt du drömmer om. Så du vet… <3

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *