3 anledningar till att du ser 888.

Idag när jag körde till jobbet så la jag märke till att bilen framför mig hade talet 888 på sin registreringsskylt. Precis i det ögonblicket som jag såg den så tänkte jag på CCC {Cozy & Creative with Christine}. Det är en medlemstjänst kan man säga som jag skapade förra våren. Den rann ut i sanden för jag mäktade inte med att ge 100% support till kvinnor som vill höja sin kreativitet och leva sitt kreativa drömliv samtidigt som jag jobbade 100%. Tiden räckte inte till….

Universum vill att jag ska ha det överflöd som jag längtar efter och det blir mitt när jag tror. Jag behöver tro och jag behöver agera som att jag redan har det jag vill ha. Det är så attraktionslagen fungerar. När jag vibrerar i tacksamhet för alla små mirakel, då kommer min energi för tacksamhet att stråla så mycket mer när stora mirakel sker. Så ju mer tacksam jag är, desto mer kommer jag att attrahera in i alla andra delar av mitt liv. Jag vet ju det men ibland krånglar man till det för sig…

3 anledningar till att du ser 888.

  • Ekonomiskt och materiellt överflöd är på väg in i ditt liv
  • Du har ett överflödigt tänkesätt som lockar möjligheter till dig.
  • Du är redo att dela din kunskap och visdom.

Kom ihåg att man får bara det man är redo för. Inte mer och inte mindre.

Lite senare var jag hemma på lunchen för att ta ut mina hundar och när jag körde tillbaka till jobbet så satt det en katt i vägrenen. Den bara satt där och betraktade mig. Så vacker den var!

Älska dig själv och sätt dig själv främst. Utan rädslor är du fri och njuta av allt som livet ger dig. Stärk din relation med dig själv. Din gåva är inspiration och kreativitet samt en god relation med dig själv. ~ Solöga

Detta har verkligen varit en fredag med många insikter för mig. Jag har tänkt mycket på ”23 dagar av tacksamhet med en twist” idag och jag längtar till nästa omgång. Den handlar om att känna tacksamhet för sig själv på tre olika sätt. Många deltagare är med gång på gång och det är ett bra tecken tycker jag. ❤️

Lägger du märke till vad du tänker på just som du får ett tecken/budskap från universum? Om inte, rekommenderar jag dig att göra det.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *