Jag lottar ut ett gratis kreativt samtal med mig.

Jag driver en Facebook-grupp med över 1700 medlemmar. Superhärligt! Trodde aldrig att det skulle vara möjligt men jag har märkt att deltagandet är lite svalt.

Jag har valt att skapa en utlottning i gruppen för att öka synligheten och att höja deltagandet i gruppen. Jag är ärlig med den. Jag vill att fler ska få upp inlägg från gruppen i sitt flöde. Då är ju sannolikheten att gilla eller kommentera större. Eller hur?

Mer kreativa tankar och samspel helt enkelt!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Det jag erbjuder är 3 personer 30 minuters gratis kreativt samtal {digitalt} där vi kan prata om vad som helst. Det enda som är säkert är att vi kommer att fokusera på DIG.

Det jag vill ha av er i utbyte är att aktivt gilla och kommentera på 3 separata inlägg i gruppen {vilket som helst, skrolla gärna bakåt och inspireras… } OCH kommentera liknande inlägget i gruppen med ditt stjärntecken och favoritfärg.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jag kommer att lotta ut 3 på fredag. 

?

Så spännande!!

Gå med i gruppen HÄR och var med i utlottningen!

Kram Christine

6 thoughts on “Jag lottar ut ett gratis kreativt samtal med mig.

  1. Jungfru och alla färger är vackra med marinblå är nog favorit, jag vill gärna vara med på att få en pratstund med dig ???

    1. Yey!! Vad härligt att du vill vara med!⭐️ Jag vill gärna att man kommenterar i gruppen som jag länkade till i inlägget. Tack??

    1. Härligt att du vill vara med!⭐️ Jag vill gärna att man kommenterar i gruppen som jag länkade till i inlägget. Tack??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *