Till dig som är i behov av att ändra ditt mindset.

Heej!

Jag hittade ett gammalt inlägg i min FB-grupp från juli 2021 där jag sprudlade av kreativitet för att skapa “Cozy & Creative with Christine”. Jag blev så inspirerad och vill verkligen att detta ska skapas. Känner att det finns så många som behöver det. Jag behöver det.

Alla behöver ett tryggt och kreativt space där alla idéer och känslor kan ventileras. Håller du inte med?

Här kommer inlägget…..

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Idag har min hjärna varit {läs är} på helvarv. Många tankar. Kreativitet. Kan jag? Vågar jag? Klart jag vågar. Klart jag kan! Planerar inför min lansering av “Cozy & Creative with Christine” Tanken var att köra igång 1 juni om jag inte minns fel men vet ni vad som hände? Istället för att vara tvungen att hoppa ut och våga så blev jag erbjuden 100% istället för 50% på mitt jobb. Jag tappade mitt “jävlaranamma” helt enkelt men drömmen är fortfarande kvar och pockar på min uppmärksamhet.

Hjärnan är på högvarv. Tänker tänker tänker. Ska jag gå hitåt eller ska jag gå ditåt? Vad vill jag göra? Vad vill jag skapa? Ska jag köra igång “Cozy & Creative with Christine” utan att ha någon klarhet? Jag behöver ju skapa en massa videos och inspirerande teman. Ja, vad kul! Har ju redan skapat massor. Orkar inte nu. Jag gör det imorgon. Men jag har ju egentligen en klar bild framför mig. Är jag rädd för att ingen vill hänga med på denna magiska resa? Kanske lite grann. Vissa dagar mer än andra.

Idag är jag skiträdd. Längtar efter när detta är mitt “jobb”. Att leda och inspirera andra att leva sitt kreativa drömliv. Det är min dröm. Stor. Läskig men helt klart nåbar. Det jag behöver göra är att börja. Ta ett steg och sen ta nästa. Ska jag kanske köra igång min FB-kurs “Väck ditt unika uttryck till liv”? Den är ju så sjukt rolig och jag behöver ju den själv… Eller ska jag köra igång en ny omgång av “Kreativ visualisering”? Den är ju så magisk! Jag kan ju välja att göra den som en automatiserad mejlkurs.

Tar en paus och sätter mig bredvid mannen i mitt liv. Han smeker mig lite lätt på ryggen. Åh, vad jag njuter. Allt bara släpper. Tankarna känns plötsligt mycket lättare. Jag bestämmer mig för att meditera. Det behöver jag för att tankarna ska stillas. Eller ska jag måla?

Jag söker efter vad som skulle vara betydelsefullt för dig att få mer kunskap om. För det handlar om att bli medveten innan man kan skapa en förändring. Eller hur?Kan du relatera?

  • Jag känner mig fast i ett tråkigt jobb och vet inte hur jag ska ta mig ur.
  • Livet känns ganska najs men det är något som saknas.
  • Jag är inte lycklig men vet inte heller vad jag drömmer om.
  • Jag behöver stärka min kärlek till mig själv.
  • Jag är i stort behov av att ändra mitt mindset.

Slut på inlägget.

27% av de som svarade sa att de behövde ändra sitt mindset. Därför vill jag dela med mig av 8 små förändringar som kan få stor positiv betydelse..

2 thoughts on “Till dig som är i behov av att ändra ditt mindset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *