Att stanna upp och andas. Våga.

Hela dagen har varit en berg och dalbana av känslor. Feber och ont i kroppen. Nacken är otroligt stel. Jag har tappat fart. Vet inte vart jag ska. Jag har tappat rodret och seglet känns totalt söndertrasat. Problemet med att vara mångkreativ är att jag vill göra allt på en och samma gång. Jag vill köra igång med varje ny idé jag får. Men jag vet inte vart jag ska börja. Jag satte mig i tystnad och vände blicken inåt. Det är alltid bra att sitta med idéen ett tag.

Då hör jag mig själv säga “Börja där du är”. Jaha, nu möts jag av en massa frågor. Var är jag? Vem är jag? Vad vill jag? Vad drömmer jag om?

Jag förstod då att det är länge sen jag fokuserade på mig själv och mina tankar. Reflektionerna som jag gjort varje dag i flera veckor har verkligen börjat göra nya avtryck i mig. Det är så enkelt att tala om för någon annan vad den ska göra för att ta sig vidare, inte lika lätt när det handlar om mig själv.

Så, var är jag? Jag är i uppstartsfasen på något stort. Jag vill inspirera andra mångkreativa i sin resa att leva på sitt eget sätt och kunna blomma ut med allt de har inom sig. Göra världen lite färggladare helt enkelt.

Vem är jag? Det är en så stor fråga. Bara tre enkla ord men så stor. Jag återkommer om detta…. Det jag vet är att jag inte kan följa någon. Jag ska leda och jag gör det bra. Ser alla och potentialen som bor inom alla.

Vad vill jag? Jag vill göra ett avtryck på denna jord och lämna den lite bättre än när jag kom. Jag vill använda mitt kreativa geni till skapa något som många människor kan ta del av. Vi är alla ett. Vi är alla sammankopplade.

Hur? Den frågan är totalt irrelevant. Jag kan aldrig veta hur det kommer att hända för jag kan inte se in i framtiden. Det jag kan göra är att följa min magkänsla {intuition}, lyssna på mina inre guider och göra det jag behöver göra för att ta mig framåt mot mitt mål.

Fortsättning följer…

Det som hela tiden spelas upp i mitt huvud är: “Tell your story”

Spännande att se vad som ska manifesteras av detta!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *