Glädjen i att göra absolut ingenting.

Inget är så viktigt som att ta reda på vad som gör dig lycklig och tillfreds med livet. Känslan av ren lycka i ditt liv. Magiskt eller hur? Ändå är det så många som inte har en aning hur man gör för att vara lycklig eller vad man gör för att känna så. Man är förvirrad och vet inte åt vilket håll man ska gå.

Det handlar om att lära känna sig själv och ödmjukt erkänna för sig själv vad det är man vill ha. För det finns faktiskt en hel del “förbjudna” drömmar som man inte vågar säga till någon annan. I många fall vågar man inte ens säga det till sig själv.

Livet handlar om att följa sin själs längtan, veta vem man är och göra det som gör en glad. Det handlar om att lägga sin energi på det som ger en trefalt tillbaka. Sluta upp att göra allt det där som bara känns fullkomligt dränerande och tråkigt.

Glädjen i att göra absolut ingenting.

Samhället är så prestationsorienterat. Man ska hela tiden göra eller vara någonstans och man fokuserar bara på målet man har satt upp. Man tror att man aldrig kommer att känna sig lycklig förrän man är “där”. När man har jobbet, kroppen, relationen eller vad som helst… Är man inte lycklig längs resans gång så är det väl egentligen ganska meningslöst.

Poängen med att uppnå ett uppsatt mål är resan.

Att tillåta sig att slappna av och njuta av sin egna personliga utveckling är otroligt viktigt för att skapa ett kreativt drömliv. Jag har själv börjat att gräva djupare inombords. Det är dags att rensa gamla blockeringar som har hängt med i 15 liv. Jag kommer att berätta mer om min resa. Imorgon ska jag ha en spindelcoachning med Birgitta Granström som är grundare av Lifespidersystem. Det kommer att bli magiskt! Jobbigt, läskigt och magiskt!

}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december. Kommentera med “23 dagar” i bloggen om du vill få en kärleksfull påminnelse innan jag kör igång.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu snart 1800 medlemmar!! Magiskt!

23 dagar av tacksamhet med en TWIST

Tusen tack för att du läser mina tankar. Tack för att du är här. Kom nu ihåg att kommentera! Något! Inspirera mig! Ha en magisk kväll! {eller morgon om du läser detta då}

Kreativa Kramar Christine

2 thoughts on “Glädjen i att göra absolut ingenting.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *