Jag släpper taget om gamla värderingar om vem jag ska vara.

Jag gråter.

Där står jag i mitt sovrum och gör rörelser. Jag vet inte varför jag gör dem. Kroppen bara rör sig. Fritt levande. Armarna åker åt olika håll. Händerna går ihop och jag ber. Det känns kraftfullt. Jag lyssnar på själen. Kroppen. Jag öppnar upp för en ny verklighet. Jag är beredd på nya perspektiv. 

Livet är inte längre som jag har upplevt det. Det är så mycket större. 

Lägger märke till att jag kniper min högra hand. Nästan så att det gör ont.  Det är den manliga sidan. Den sidan som ger. Till andra. Jag släpper taget. Sakta låter jag handen öppnas upp. Tårar rinner nerför mina kinder. Jag är inte längre den “gamla” Christine. Hon som ger utan att få något tillbaka. Jag släpper taget om gamla värderingar om vem jag ska vara. Mitt liv är mitt. Jag möter mitt mörker. Jag ska låta fasaden vittra samman så att alla kan se vem jag verkligen är. Nu gråter jag ännu mer. Så viktigt. Att läka.

Sen la jag mig på sängen och undrade vad fan som hände! Jag vet bara att jag vill ha mer. Jag vill absolut ha mer av detta. Det var som att jag förmedlade ett budskap. Ett budskap jag verkligen behövde ta in. Jag vill träna upp denna förmågan.

Jag behöver ingen utbildning för att bevisa min kunskap. Jag trodde länge att jag behövde det. Hoppade på utbildning efter utbildning. Kurser kors och tvärs. Nu vet jag. Det räcker att jag är jag. Jag kanaliserar. Vet inte vart informationen kommer ifrån. Jag bara vet att jag ska förmedla det. Jag ska bara träna upp denna magiska förmåga.

Jag transformeras. Låt slöjan avtäckas. Jag är redo.

Nu gör jag grönkålschips på dotterns begäran. Några med bara salt&peppar och några med bjäst och paprika. Det ska bli Supergott! Balans i livet. Älskar det.

6 immar i ugnen sen är de klara… 🙂

}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad! Kommentera om du känner dig dragen till detta. Tänk inte efter så mycket. Var spontan! Det är själens budskap.

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december. Kommentera med “23 dagar” i bloggen om du vill få en kärleksfull påminnelse innan jag kör igång.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu mer än 1800 medlemmar!! Magiskt!

23 dagar av tacksamhet med en TWIST

Tusen tack för att du läser mina tankar. Tack för att du är här. Kom nu ihåg att kommentera! Något! Inspirera mig! Ha en magisk kväll! {eller morgon om du läser detta då}

Kreativa Kramar Christine



One thought on “Jag släpper taget om gamla värderingar om vem jag ska vara.

  1. Hej hände inte så mycket men… jag kände väldigt likt det du beskriver när jag klev in i min bostad, tårarna brände, o jag slog upp mobilen direkt när jag tagit av ytterplaggen och… läste… som om du satte ord på ngt jag kände! Tack 🙏🏻 ❤️Lustigt på ngt sätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *