Munnen log men ögonen var så tomma.

Den största rädslan människor har är att möta sanningen om sig själv. Man kämpar dagligen med att upprätthålla en fasad över att man har allt under kontroll. Men vem har det egentligen? Jag möter ständigt nya mörker inom mig själv att läka. Såklart är det jobbigt där och då men så viktigt att ta mig igenom för att växa som människa. Jag skalar lager för lager. En del mycket jobbigare än andra.

Ja, det är superjobbigt att vara nere i leran och krypa. Verkligen. Men jag vet att jag kommer resa mig starkare. När jag möter nästa mörker är jag starkare och det känns inte lika jobbigt. Jag fortsätter. Har tillit.

Så, vad innebär det att ha allt under kontroll? Handlar det om att välja att visa sina “vackra” sidor för andra medan man gömmer undan de jobbiga? Ikväll när jag skrollade mitt sociala flöde så la jag märke till att något inte stämde. En vän, eller FB-vän delade en massa festliga bilder från en resa hon är på. Hon ler på alla bilder men ögonen är helt tomma. Det finns ingen glädje där. Det får mig att tänka på att många gör saker för att visa upp en fin fasad istället för att göra det man vill och längtar efter. Kanske det man tycker är kul inte är så upplyftande att visa upp för andra.

Men är det inte meningen att leva sitt liv för att känna glädje?

Inte är det meningen att leva sitt liv för att visa upp för andra att beskåda?

Lev ditt kreativa drömliv. Gör det som du vill. Känn glädje. Lycka.

Eufori. Kärlek. Du är kärlek. Ge kärlek. Ta emot kärlek.

}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad! Kommentera om du känner dig dragen till detta. Tänk inte efter så mycket. Var spontan! Det är själens budskap.

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december. Kommentera med “23 dagar” i bloggen om du vill få en kärleksfull påminnelse innan jag kör igång.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu mer än 1800 medlemmar!! Magiskt!

23 dagar av tacksamhet med en TWIST

Tusen tack för att du läser mina tankar. Tack för att du är här. Kom nu ihåg att kommentera! Något! Inspirera mig! Ha en magisk kväll! {eller morgon om du läser detta då}

Kreativa Kramar Christine

4 thoughts on “Munnen log men ögonen var så tomma.

  1. jag har rest mig många gånger men denna gången tycker jag om mig själv och gillar mitt sällskap jag är inte ensam,men så kommer vardagen och ekonomin är sämre än någonsin! mindre timmar på jobbet men mer ansvar!det gnager lite men jag kämpar varje dag med detta och jag söker nytt jobb, men det är inte lätt.
    jag har inga höga krav, jag har ingen längtan av vad andra tycker, har kommit över det, visst längtar jag efter någon som älskar mig för den jag är men just nu är det bara jag och min häst, mina barn vet att jag finns och jag likaså.Du skriver så fint så det värmer mig mycket. jag satt på min trapp och tittade mot soluppgången häromdagen, jag vände mig mot den och blundade och fick ljus som pulserade i ögonen och det var häftigt, jag har lovat mig själv en meditation om dagen och en affirmation när jag ska sova. kram till dig från mig

    1. Hej!
      Du beskriver så tydligt hur jag just nu kämpar med allt. Jobbet, kärleken, barnen och mig själv. I varje del känns som att det gungar nu. Jag har fyllt 50, undrar om det är någon ålderskris? Jag är väldig högkänslig, och energi går ut från mig, kämpar med min fibromyalgi mm, som många inte fattar. Det gnager också med mina syskon som var så bästa relation mellan oss. Som nu är den värsta, kanske har tiden kommit att nu kan inte vi vara längre bästisar eller har den riktiga sanningen kommit fram vilka vi är nu. Just nu försöker jag känna vad ser jag och vad vill jag, vem är jag. Jag är stark, säger sanningen, för mycket empatisk och detta får många personer i min krets arga, rädda, elaka, mobbar, dem vill tillrätta vissa mig, de vill att se mig som en elak person som är egoistisk. Jag har tagit avstånd både jobbet, relationer med mina syskon. Min kärleksrelation måste jag acceptera att han går i ide, som björnen.
      Ha det så bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *