Höj din vibration och manifestera det du vill på ett snabbare sätt.

Allt vi ser, berör, smakar, luktar och tänker på bär på en vibration. Allt. Många människor lever sitt liv utan att tänka på alla de låga vibrationerna som omger dem. Vibrationer i ett lågt tillstånd kommer bara att attrahera lägre vibrationsupplevelser. Man vet att man mår dåligt men man vet inte varför.

För att motverka detta måste man ställa in vibrationerna som att man redan lever detta bättre liv som man drömmer om.

6 sätt att hjälpa dig att göra detta.

1-Gör saker som du älskar att göra.
Lär dig att älska det du gör. Ha tillit till att du varje dag tar dig ett steg närmare framgången. Älska tanken att du skapar det liv du älskar i det här ögonblicket. Lev lyckligare nu och släpp taget om all stress om att nå dina drömmar. Lägg det i händerna på universum.

2-Kasta bort gamla vanor med låg vibration.
Vad är det som håller dig tillbaka från att ta nästa steg?

Titta runt där du befinner dig när du läser detta. Kanske är det den maten du äter som gör dig mer slö och lat. Kanske du stör dig på något i rummet som t ex en gardinstång som hänger fel eller något annat.

Ta reda på vad som håller dig tillbaka och ta initiativ till att ta bort de dåliga vanorna ur ditt liv så att du kan skapa plats för en ny härlig livsstil.

Ametist kan man använda för att absorbera allt negativt tänkande och gamla invanda mönster för att göra plats för framgång. Citrin är också mycket användbar när man attraherar överflöd.

3-Ta reda på vad som hindrar dig från att uppnå framgång.
Den här är otroligt viktigt. Det kan vara mycket specifika minnen i vårt undermedvetna som håller oss tillbaka.

Det är viktigt att låta gamla minnen komma upp till ytan för att sedan vittra sönder. Precis så. Känslan när du inser att de här tankarna inte längre är du utan bara minnen från ditt tidigare själv. Magiskt.

Bli inte arg på dem. De har varit viktiga lektioner för dig.

Hitta ditt gamla själv. Vad skulle din gamla själv göra? Ta reda på det och gör motsatsen. Säg till dig själv: “Hej, kanske i det förflutna gjorde vi inte detta på rätt sätt och det är helt okej. Nu är det är dags för något nytt.” Släpp den gamla tanken och skapa något nytt för dig själv!

4-Föreställ dig ditt framtida jag.
Vad skulle du göra just nu om du var ekonomiskt fri? Vilka nya vanor har du skapat? Kanske i framtiden äter du veganskt på hälsosamma restauranger, reser, lever det livet som du förtjänar.

Ta reda på vad du skulle göra regelbundet och sen (till den knepiga delen) börjar du göra de vanorna som om du redan lever det liv du drömmer om.

5-Var tacksam för livet som du har skapat.
Jag vaknar och lägger mig tacksam för varje dag. Anledningen till att jag gör det här är att jag varje dag tar ett steg närmare att uppnå mer och mer överflöd i mitt liv. Du behöver ta många små steg. Varje steg räknas. Alla är lika viktiga. Ingenting håller dig tillbaka förutom för dig själv. Lär dig att hedra dina drömmar med respekt. Var tacksam över att du kan föreställa dig ett fantastiskt liv.

6-Skapa från en högre vibration.
Låt ditt högre jag vara i oändligt överflöd. Låt ditt gamla jag sura och veta att någonstans djupt inom dig att du redan lever det liv som du drömde om. Anpassa dig till ditt högre jag genom att ta de steg du behöver för att ta dig till ditt nya liv.

}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december. Kommentera med “23 dagar” i bloggen om du vill få en kärleksfull påminnelse innan jag kör igång.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu mer än 1800 medlemmar!! Magiskt!

23 dagar av tacksamhet med en TWIST

Tusen tack för att du läser mina tankar. Tack för att du är här. Kom nu ihåg att kommentera! Något! Inspirera mig! Ha en magisk kväll! {eller morgon om du läser detta då}

Kreativa Kramar Christine

One thought on “Höj din vibration och manifestera det du vill på ett snabbare sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *