Vi vill bli sedda men inte för mycket.

Alla människor är unika och ändå finns det något i oss som gör att vi känner igen oss i varandra. Vi kan relatera till varandra och känna oss bekräftade. Visst är det magiskt.

Vi vill vara unika men ändå passa in.

Vi söker efter uppmärksamhet och längtar efter att visa oss för världen. Visa upp vår unika gåva men ändå skrämmer det oss att visa upp hela vår själ för andra att beskåda. Vi vill bli sedda men inte för mycket. Bara sådär lite lagom tryggt.

Vi är programmerade att vara snälla och inte ta för mycket plats. Det känns säkert att vara vanlig och inte sticka ut. Sannolikheten för att bli dömd är mindre då.

Vad är det vi är så rädda för? Jo, våra inre sår. De som vi inte ens vågar visa för oss själva. Vi tror inte att vi förtjänar all den lycka och uppmärksamhet som vi längtar så efter.

Jag vill bjuda in dig till att göra det ändå. Det handlar inte om ett stort läskigt mörker du bär inom dig {eller kanske gör du det}. Nej, det handlar om att få ett nytt perspektiv och förhållande till dina sår. Det handlar om att ösa kärlek på dem. Men det är ett helt annat blogginlägg.

Underskatta inte kraften av någon röst.

Någons budskap. Någons briljans.

Du vet att det har stor betydelse av att göra eller inte göra. Allt vi gör eller inte gör skapar ringar på vattnet i andra människors liv på olika sätt. Bara för att man själv inte förstår magnituden av det så betyder inte det att man ska låta bli.

Tänk om författaren till boken som förändrade ditt liv inte slutförde den för att den inte kände sig good enough.

Tänk om bloggaren inte delade sitt inlägg som hjälpte någon att läka för att det kändes sårbart.

Tänk om Rosa Parks hade suttit tyst längst bak i bussen.

Det finns många “tänk om” som skulle gjort världen till en helt annan plats att leva på. Jag vill att vi alla lever utifrån våra unika gåvor, delar dem med världen och känner oss kraftfulla. Magiska. Fantastiska. Ja, det är helt okej att ha en dålig dag då och då. Det har vi alla men kliv tillbaka ännu kraftfullare. Kanske behöver du hjälp att ta dig hit. Ibland {läs ofta} har vi svårt för att se våra styrkor. De är så naturliga för oss att v tror att alla har dem. Nej, det finns ingen som är som du.

}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{

Våga bli sedd i all din kraft. Det är du värd.

}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december. Kommentera med “23 dagar” i bloggen om du vill få en kärleksfull påminnelse innan jag kör igång.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu mer än 1800 medlemmar!! Magiskt!

23 dagar av tacksamhet med en TWIST

Tusen tack för att du läser mina tankar. Tack för att du är här. Kom nu ihåg att kommentera! Något! Inspirera mig! Ha en magisk kväll! {eller morgon om du läser detta då}

Kreativa Kramar Christine

9 thoughts on “Vi vill bli sedda men inte för mycket.

  1. Läs gärna min bok
    Kluvna känslor och den nakna sanningen.
    Jag har analyserat mitt liv. Mvh Annika örtengren

  2. Jag brottas med just den här frågan just nu. Vill nå ut men Jantelagen är så fast rotad i mig. Fick lite annan synvinkel här i din text. Tack 🙏😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *