Dagens budskap 221120

Återfå kontakt med ditt inre. Din själ.

Den skriker på dig att lyssna. Sluta gör saker för att andra förväntar sig det.

Lyssna inåt. Vad din själ vill.

Var inte rädd för att visa vem du verkligen är. Var inte rädd.

Du är buren. Du är trygg. Ja, det kan vara lite läskigt i början.

Du är redo. Du har väntat länge nog.

Visa upp dina gåvor för andra och inspirera dem att göra detsamma.

Frigör dig från alla tvivel. Du behöver inte dem längre.

Tro på dig själv.

{{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}}

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. Det gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december. Kommentera med “23 dagar” i bloggen om du vill få en kärleksfull påminnelse innan jag kör igång.

2 thoughts on “Dagens budskap 221120

  1. 😅Kände lite “Ja! Sluta skrik jag HAR lyssnat nu”
    Jag har landat, helt nyligen, i att det som sker det sker. Det jag kan göra är att va sann mot mig själv och ha tilltro till processen och universum.

  2. jag har landat där jag är nu och jag trivs i mitt egna sällskap, bara det att ekonomin är superkass!när den blir stadigare så tror jag på den stora ändringen för då slipper jag prata med egot! har lite svårt att släppa ett förhållande men jag jobbar på det.just nu försöker jag vara i nuet dag för dag
    kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *