Kreativitet är ditt syre för själen.

Utan syre kan vi inte leva. Utan kreativitet är vi bara ett tomt skal som vandrar fram på denna jord. Skaparen gjorde oss kreativa. När vi stänger av den för att passa in i vuxenvärlden kommer vi hela tiden längre och längre ifrån den vi egentligen är.

Vi är rädda för att inte passa in samtidigt som vi går runt och är missnöjda med våra liv och känner avundsjuka till dem som lever med sin kreativitet.

Varför är det så?

Om du är lyckligare när du målar än när du inte målar; om du är lyckligare när du sjunger än när du inte sjunger så se för guds skull till att göra de sakerna. Gör mer av det som ger dig glädje i livet. Varför vänta?

Ta hand om ditt inre kreativa barn som längtar ut. Även när dina drömmar inte genererar en inkomst eller har ett särskilt syfte så fortsätt att utforska dem. Säkert finns det många som inte kommer att förstå och som kommer att ifrågasätta dig. Fortsätt.

Så många gånger har jag själv fått stå upp för min kreativitet. Den har blivit ifrågasatt, skrattad åt, människor har försökt trycka ner mig. När jag påbörjat saker som jag ännu inte har slutfört så har jag fått gliringar om det. Ja, det gör ont men jag använder det istället som syre för att växa mig starkare.

}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december. Kommentera med “23 dagar” i bloggen om du vill få en kärleksfull påminnelse innan jag kör igång.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu mer än 1800 medlemmar!! Magiskt!

23 dagar av tacksamhet med en TWIST

Tusen tack för att du läser mina tankar. Tack för att du är här. Kom nu ihåg att kommentera! Något! Inspirera mig! Ha en magisk kväll! {eller morgon om du läser detta då}

Kreativa Kramar Christine

5 thoughts on “Kreativitet är ditt syre för själen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *