15 saker att börja med för att känna dig lycklig.

Det viktigaste förhållandet du har i dit liv är det du har med dig själv. Det är så viktigt att ge det näring varje dag. Gör du det?

Hur ofta prioriterar du din egen lycka? Vi är så bra på att ge av oss själva till alla andra och ibland kan jag bli så trött på det. Jag vill bara stänga in mig i mitt sovrum, tända ljus och lite rökelse och dricka en kopp thé. {Det händer att jag gör det för att jag vet att jag mår bra av det.}

Ibland lovar man saker som man verkligen egentligen skulle vilja tacka nej till. Men man gör det ändå. annars är man en dålig människa. Eller? Nej, det är man inte. Verkligen inte men det är så vi är programmerade att agera för att vara en “bra” människa. Är det inte dags att bryta upp från gamla tankar och börja tänka på dig själv istället? Jag tycker att du ska göra det.

Det är aldrig försent att förändra dig, skapa nya vanor och beteenden. Det är aldrig försent. Först måste du bara bli medveten om vad du vill förändra. Du behöver lägga märke till vad som skaver i livet för att ändra på det. Jag vill dela med mig av 23 tips för att du ska kunna ta dig framåt och känna dig lycklig?

15 saker att börja med för att känna dig lycklig.

1.Börja att säga nej.

2.Hantera dina problem direkt så att du kan släppa dem.

3.Prioritera dig själv. Superviktigt!

4.Var snäll mot dig själv. Var inte så sträng.

5.Känn glädje för andra människors lycka.

6.Förlåt dig själv och andra. Svårt men ack så viktigt.

7.Ta ett litet steg framåt varje dag. Det är betydelsefullt.

8.Lägg märke till allt det vackra runt omkring dig.

9.Ta en skärmfri paus då och då. Kanske även en hel dag.

10.Var dig själv. Inte vad alla andra tycker att du ska vara.

11.Gör plats för saker du tycker om att göra.

12.Fira varje framsteg. Alla räknas, stora som små.

13.Gör mer av det som känns läskigt men kul.

14.Sluta vänta och börja gör.

15.Ge mer kärlek till dig själv.

}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december. Kommentera med “23 dagar” i bloggen om du vill få en kärleksfull påminnelse innan jag kör igång.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu mer än 1800 medlemmar!! Magiskt!

23 dagar av tacksamhet med en TWIST

Tusen tack för att du läser mina tankar. Tack för att du är här. Kom nu ihåg att kommentera! Något! Inspirera mig! Ha en magisk kväll! {eller morgon om du läser detta då}

Kreativa Kramar Christine

2 thoughts on “15 saker att börja med för att känna dig lycklig.

  1. Tack
    Har faktiskt börjat göra detta för jag är bara med mig själv här hemma, det där med att vänta med vissa saker, det gör jag tyvärr ofta när jag är hemma tyvärr, det är trögt kan jag säga men det är väl egot som stoppar kan jag tro! Annars tycker jag är bättre på att prioritera MIG för jag har bara mig hemma 🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *