Öppna din dörr till stillhet.

Till dig som söker stillhet. Din kropp är din bästa vän. Den är alltid här. Alltid. Vad du än gör så är den här. Den kan inte vara någon annanstans. Den är alltid i nuet. Här där du är.

Jag fick frågan en dag hur jag tystnar alla tankarna som snurrar i huvudet. Jag sa att jag sätter mig ner i tystnad. Låter tankarna komma och gå likt molnen på himmeln. Jag håller inte fast vid dem utan jag släpper taget om dem.

Det kan se ut på många olika sätt beroende på vad jag behöver i stunden. Vissa dagar kommer kroppen med budskap och då kan jag sitta en lång stund och uppmärksamma varje liten kroppsdel av mig själv.

Jag har lärt mig att lyssna på min inre röst. Kommer inte ens ihåg när jag tyckte att det var svårt. Kanske det är därför som det är svårt att förklara för någon annan.

Det handlar om att iaktta kroppen utan att lägga någon värdering över vilket budskap som kommer upp. Den vet precis det man behöver. Ja, det kan vara något som man länge tryckt undan för att det är obekvämt att ta tag i. Jag har själv några sådana. Jag vet. Är medveten. Behöver verkligen låta dem komma fram i ljuset för att känna mig fri.

Kom ihåg hur det känns. Den ordlösa upplevelsen. När du är närvarande i kroppen. Den som alltid är här för dig. Alltid. Den överger dig aldrig. Du behöver bli snällare emot den. Den vill dig ditt bästa alla dagar i veckan.

{{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}}

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *