Dagens budskap 230101

Ännu ett nytt år är påbörjat. Redo för nya upptåg och kreativa idéer. Jag har en hel del inom mig men väntar på tecken för vad jag ska gå vidare med. Jag satt en lång, lång stund i meditation igår. Väntade på mina ledord att komma fram men nej… De har ännu inte visat sig för mig och jag är säker på att det finns en mening med det. Hundarna låg snällt bredvid mig..

Cliff
Lillebror

Vi åt plankstek som vanligt till nyår. Det är tradition hos oss. Vi är hemma med våra hundar och katt. Myser tillsammans. Igår var det sista kvällen hemma för äldsta grabben som idag flög till Aten för att jobba. Jag hoppas att resan går bra och att lägenheten är som han förväntar sig. Det får vi väl snart höra om…

Våra husdjur brukar inte reagera så mycket men igår var det MÅNGA som sköt smällare och raketer. Inte så länge som tur var. Det var nog vädret som spelade in eftersom det regnade och blåste… Så skönt att det är över…

}}}{{{}}}{{{}}}{{{ }}}{{{}}}{{{}}}{{{ }}}{{{}}}{{{}}}{{{

DAGENS BUDSKAP

Du är full av nya idéer och du känner dig redo för nya områden att utforska. Älskade du, du behöver detta så mycket. Du behöver spränga lite nya barriärer. Du kan och ska inte vända om. Allt är precis som det ska.

Istället för att hela tiden vara trygg och kvar i det gamla så bestäm dig för att gå framåt. Därför är änglarna och ditt högre jag med dig i alla steg du tar. Var inte rädd. Våga visa vad du kan. Behöver du lite extra självförtroende då och då så vänd blicken inåt. Eller hitta någon som kan ge dig det. Någon som inte dömer ditt nya liv.

Däremot ska du på något sätt påskynda saker att hända. Allt sker i den ordning som är meningen. Sätt saker i rullning. Låt det få växa i sin egen takt. Du känner det när tiden är rätt.

Grattis till dig och ditt nya liv! Jag önskar dig all lycka!

{{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}}

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. Det gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

10 thoughts on “Dagens budskap 230101

    1. Tack! Klockren för mig! Dina ord ger mer energi till min plan och inslagna väg, och stärker mig i mina gal. 🤗🌟🙏🏻🌟

  1. Wow tack. Kändes precis rätt. Jag har suttit på mitt tankeberg och flödesskrivit. Och kommit på massor som bara kom till mig och så kom ditt budskap upp i mitt facebookflöde. Vad fint ❤️. Ha en fin dag.

  2. Tack det stämmer så väl med hur jag känner mig 8dag, syftar på första meningen.
    God fortsättning
    / Jennifer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *